Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Можеби не толку атрактивно ,ама морам да го прокоментирам натпреваров до првово полувреме кој го играат младинциве.

Тошич прав лидер ,заедно со Мачеда, овај капитенов наш Честер е исто така многу солиден...

Овај Џејмс засега слабо се сноѓа...

Овие на Болтон ме потесќаат на нивните постари колеги кога тренер им беше Сем Алардајс ,све прават само фудбал не играат...многу кршат, па страв ми е да не му закачат некоја повреда на Тошич ,кого го очекувам во првиот тим наскоро..

Да се надеваме дека и оваа година ќе го повториме успехот од лани кога во финалето ги совладавме Ливерпул (со 3-2 мислам ,не сум најсигурен)...па ќе докажиме по миљионити пат дека од нашата школа излегуваат најдобрите деца во Англија!!!

N

navivacka

Гостин
Манчестер и ова година неЗ колку ќе освојат иако сум нивни Фан но сепак некако ми трокират едно др ...али сепак не се за потценување :toe:

И да освојат и да не освојат ние секогаш ке го носиме во нашите срца...

Бекам верува дека Овен ке блесне во Јунајтед
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=78b6c9e8-bf71-412e-bd0d-00ff63b06c44&ln=3&typeBack=default

Руни ја чека 100 за Јунајтед

Со погодокот на стартот од новата сезона во Премиер лигата, Вејн Руни стигна до својот 99 гол во дресот на Манчестер Јунајтед.
Значително позрел, и пред се, посмирен отколку во пртходните години, Руни веќе на стартот од сезоната покажа дека по заминувањето на Кристијано Роналдо ќе биде главна ударна игла на клубот од "Олд Трафорд".
Меѓу неговите 99 досегашни погодоци имаше многу од оние за најавните шпици на спортските емисии, но влубениците во најважната споредна работа на светот се согласуваат дека голот од волеј против Њукасл сепак е негов најубав погодок.

Да се потсетиме на овој маестрален гол и да дочекаме уште многу такви:helou:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Бравооо Зверовии....Кико Македа...1-0 на 3 минути до крајот..попстигнува гол и го доведува тимот на Јунајтед во водство кое највероватно ќе значи победа и трофеј во финалето на Lancashire Senior Cup....
Бравооооооо

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Македаа 0-1 значи има надеж у детево алал да му е

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Македа растура свака част, дефинитивно е спремен за да игра прва лига.Тошиќ нешо се повреди штета, уше 4 минути продолжение и ќе освоиме и овој куп :)

EDIT

Честитки :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
епа ај честики хахаха Македа цар Солскер за прецедател

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Солскјер 2 години...2 трофеи...
Па мислам дека ја истакнува кандидатората за шеф на стручниот тим и во првиот состав !!!

Браво царе!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Од денес Том Хитон на позајмица во Квинс Парк Ренџерс, а Том Клеверли на позајмица во Вотфорд до крајот на 2009.

Денешна изјава на агентот на Видиќ - "Vidic would be delighted to play at Barca as his dream is to go to the Spanish league," Paolo Fabbri told RAC1. Иначе изјавава е од гол.ком, сајт на кој ништо не верувам, ама ме загрижува тоа што имаат цитати од агентов.

Инаку жена му е главен иницијатор на се ова:uvo:, инаку родена во Приштина, па не ми е јасно како не може да се навикне на Манчестер кога е родена баш таму. Најдобро ќе биде да ја затне устата и да му ги троши милионите како секоја 'нормална' жена на фудбалер

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
Најмалце шо ни треба е да си оди Видиќ..Сепак мислам дека ќе остане и дека е верен на клубот..

П.С. Честитки за резервите,Солскјер е Ѕвер,одсекогаш ми бил еден од поомилените играчи и баш ми беше мило кога остана во клубот и после пензионирањето..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Me пресмеа насловот од една статија на главна:

United win and Liverpool lose. Isn’t football great?

:pos2:

Честитки и за резервите, гледав до накај 80 минута, одлични беа :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Како што и кажав мислам дека се знај мегу кои два тима ке се води битката за титулата !

Челзи победи со помош на судиите, Ливерпул заслужено иагуби, Арсенал победи како и Јунајтед !

Иако Вие секоја година ја почнувате по споро или тромаво, сепак се надевам дека оваа сезона, ке се борат тимовите со најдолга традиција и оние кои освојувале и ке освојуваат титули !

За неколку кола мислам дека се сретнуваме на Олд Трафорд и таму ке биде вистински спеткал ! Како и секогаш !

Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во фан клуб Реал гледам почнале филмови да прават да потпишеле со Болт :pipi:, па да не испадне дека провоцирам, ќе постирам една слика тука:

:wub:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во фан клуб Реал гледам почнале филмови да прават да потпишеле со Болт :pipi:, па да не испадне дека провоцирам, ќе постирам една слика тука:

:wub:
Oд фан клуб франко можат само да ми го *****, ама и за тоа не ги бива!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

Famous fan: Man United fan Usain Bolt was in the stands at Old Trafford to watch United take on Arsenal

Запазете го видеото накај 33,34,35 секунда :) :)
натака не е интересно...

Кутрите напатени души Реал “да ги е...“ Задрид ....значи креативност нулаааа...све да копирале од нас....

Значи ај ние први напревме турнеја Кина ,Азија Африка...после нас оп реал кина , азија ,африка..

Усаин Болд кај нас на тренинг...ајде сеа и тие да го викнеле...туф туф.. :) :)

Ние почнавме мега звезди да преме, мачо фудбалери...оп Реал виделе како требит -па и тие да пробаат...
ебати екипата емитаторска...се можите да ископирате ,ама никогаш...никогаш во очите на навивачите нема да бидете оргинални !!!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Честитки за титулата и честитки за вчерашната победа на фановите ...

А тоа за Видич чисто сумљам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom