Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
По вчерашниот натпревар се виде дека Руни е свесен, а и доволно зрел и спремен за да се носи со својата улога која што ќе мора да ја превземе оваа сезона. На теренот делуваше како вистински лидер, но без да се крева премногу во облаци (што беше случај со Роналдо), не себичеше воопшто и играше тимски. Тоа е доволен показател врз кој би можеле да се темелат надежите на сите фанови на Јунајтед дека тој сезонава ќе блесне, ќе се покаже во вистинско светло и нема да дозволи да се осети (премногу) отсуството на 96 милиони вредниот .. :wink:

П.С. : И честитки за победата, вчера заборавив :pos:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Се вратив од одмор, и го начекав ова пред врата

Стигнал 3 дена откако сум отишол на одмор :)).Наскоро со 7 Cantona позади :)

Ќе може ли некој да ми раскаже во детали што се случуваше последнава недела?Знам само дека сме изгубиле од Челзи на пенали и дека ги тепавме Бирмингем 1-0.

Иначе

Алекс Меклеиш: "Руни е новиот Зидан"

EDIT: Вечер се игра финалето на Ленкшајр купот за резервите и ќе стартуваат со овој состав

Amos
Dudgeon - Cathcart - C.Evans - Chester

Stewart - Eikrem - M.James - Tosic

Macheda - Welbeck

Резерви: Zieler, Gray, Norwood, Hewson, King.​

ЕДИТ 2: Дени Симпсон на позајмица во Њукасл

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ќе може ли некој да ми раскаже во детали што се случуваше последнава недела?Знам само дека сме изгубиле од Челзи на пенали и дека ги тепавме Бирмингем 1-0.
Со Челзи беше супер натпреварот.Одлично почнавме,рано дадовме гол и имавме 3-4 шанси,ама Чех спасуваше.Во вториот дел имаше два спорни моменти,но реално требаше нерешено да биде.На пенали изгубивме,но докажавме дека можеме и без Роналдо.

Вчера не видов ништо посебно.Руни се истакна,Евра беше одличен,Фостер се извади за грешките со Челзи,ама сепак можеме многу повеќе.Во одбрана,најверојатно сме без Видич до натпреварот со Виган,Еванс се повреди,Фердинанд ваљда со Арсенал ќе се врати..така да О'Шеј и Браун ќе покриваат против Барнли.

П.С Честито дресот ! :)

Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
абе вечер играат резервите финале некое, ке може некој да најде линк за да ги гледаме??? позз

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Коментаторот вчера кажа дека ќе го пренесуват и натпреварот против Виган...

Имаме неколку повредени, посебно од одбраната, има нови бројки на дресовите - 26-Обертан, 27-Македа, 30-Де Лат и тн...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Како викаше вчера..
Челси се спаси,едвај 2-1..
А,сега и вие победивте 1-0..
Другпат гледај го Манчестер,нека не те интересираат другите екипи..
Спортски поздрав!:smir:
Другар, никојпат не сам се логирал и не сам пишал тука на Фан Клуб Манчестер Јунајтед, иако сум "религиозно поврзан" со них уште од коо знам за мене (од една проста причина шо ќе треба на секој да давам реплика), а секој пост го читам внимателно...
Значи ти со твојо закржлавен мозок ме натера да се логирам (и да си га арчам тастатуурта) за тај твој глуп коментар !
Молам ти се, сиктер стани од тука и давај аматерски постови на други теми.
Бтв, да ни се множат победите и да га напишеме историјата :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Номинираните за ЛШ наградите

Голман на годината:
Петар Чех (Челзи)
Виктор Валдес (Барселона)
Едвин ван дер Сар (Манчестер Јунајтед)

Дефанзивец на годината:
Џерард Пике (Барселона)
Џон Тери (Челзи)
Немања Видиќ (Манчестер Јунајтед)

Играч од средината на годината:
Стивен Џерард (Ливерпул)
Чави Хернандез (Барселона)
Андрес Иниеста (Барселона)

Напаѓач на годината:
Самуел Ето (Барселона)
Лионел Меси (Барселона)
Кристијано Роналдо (Манчестер Јунајтед)

Очекувам Видич со сигурност да ја земе наградата, а има и доста големи шанси и ВДС да ја земе,со оглед на конкуренцијата.Овој третиов не ни сакам, а нема ни да ја земе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Eден да изберат доста е..Мислам дека Видиќ има најголеми шанси,тешко дека Пике ќе биде пред него..За Тери не знам,ама реално гледано Видиќ беше подобар..Исто така и ВДС има реални шанси,Валдез направи неколку киксови,посебно против Лион,Чех беше во променлива форма,посебно во Април..а за Роналдо..И да го изберат,не е веќе наш играч,мада против Меси минимални му се шансите,бидејќи лани Меси беше подобар..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Потпишан договор со Betfair.

Одлична работа, тек сега верувам дека ќе гледаме бомбардирање на противничките голови. Прочитајте за што се работи :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Очекувам Видич да ја земе наградата за најдобар дефанзивец, а може и Ван дер Сар со оглед на тоа што беше фантастичен минатата сезона.
За најдобар напаѓач наградата ќе ја земе Меси, иако би сакал тоа да е Роналдо.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Потпишан договор со Betfair.

Одлична работа, тек сега верувам дека ќе гледаме бомбардирање на противничките голови. Прочитајте за што се работи :)
"Сакаме да го искористиме ова партнерство со Манчестер Јунајтед за да го наградиме клубот како и навивачите низ светот за одличните моменти кои секојдневно ни ги подарува овој клуб.“:aplauz:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
батина за ова чекам частење...

Сто форуми прегледав за да го најдам...

Еве ви го ЕДИНСТВЕНИОТ линк засега од натпреварот на резервите во Lancashire Senior Cup Финалето...сега ќе го адниме и на myp2p.eu за да гледа цел свет!

Да се надеваме дека нашите ќе ја освојат титулата.. ужвајте

http://ilmtv.freehostia.com/

J

JOEY JORDISON

Гостин
Манчестер и ова година неЗ колку ќе освојат иако сум нивни Фан но сепак некако ми трокират едно др ...али сепак не се за потценување :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom