Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој контакт од противнички фудбалер врз голман во 16-никот се суди фаул, бидејќи голманот во тој простор мора да биде заштитен... тоа е правило во фудбалот :smir:

Не бе, како крив, и пофалница треба да му даат.Епа ако го кривите фостер за првиот гол тогаш очигледно имате нешто против дечкото![]()
Па затоа на Балак еден Комјунити Шилд му е во цела кариера, да ти еб*м копиљакот прост.Не знаев дека фудбалот е на исто ниво со рагбито...сега ми е јасно
Fuck the Chelsea muck! .!.

Па затоа на Балак еден Комјунити Шилд му е во цела кариера, да ти еб*м копиљакот прост.![]()
Мене ме боли пораз од Челзи?Очигледно вас Јунајтед ви има набиено толку голем комплекс шо победа во Комјунити Шилд ви е рамна на ЛШ.Да беше чесно,нема проблем еве победија.Судијата едноставно судеше против Јунајтед,значи може два пати да ја стопира играта кога Јунајтед беа во шанси за гол,а неможе да ја стопира ( и се направи мутав)кога Балак намерно со лакт го удри на Евра во врат,што е автоматски црвен картон.Ајде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак),не ја ни стопираше играта по што Челзи постигнаа гол,ова фер е за тебе?Нека ви е честито(амо може да се нарече трофеј).Типче те глеам цело време само навреди фрлаш врз Челси. Толку те боли поразот и тешко ти е да го признаеш, или во нешто друго е работата?

Типче те глеам цело време само навреди фрлаш врз Челси. Толку те боли поразот и тешко ти е да го признаеш, или во нешто друго е работата?
Мене ме боли пораз од Челзи?Очигледно вас Јунајтед ви има набиено толку голем комплекс шо победа во Комјунити Шилд ви е рамна на ЛШ.Да беше чесно,нема проблем еве победија.Судијата едноставно судеше против Јунајтед,значи може два пати да ја стопира играта кога Јунајтед беа во шанси за гол,а неможе да ја стопира ( и се направи мутав)кога Балак намерно со лакт го удри на Евра во врат,што е автоматски црвен картон.Ајде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак),не ја ни стопираше играта по што Челзи постигнаа гол,ова фер е за тебе?Нека ви е честито(амо може да се нарече трофеј).![]()

Можда Роналдо изведуваше некои "холивудски потези",ама бар не маваше кај ќе стигнеДе бе... ко праеше Роналдо вакви триста пиздарии арно ви беше(зборам за некој членови) а кога некој друг така ќе направи што нема да биде во корист за Јунајтед ондак одма кукате . Навикнете се, како што бевте и со Роналдо па се „исмејувавте“ на неговите не-човечки потези .

Епа ако го кривите фостер за првиот гол тогаш очигледно имате нешто против дечкото![]()

Ајде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак)

Де бе... ко праеше Роналдо вакви триста пиздарии арно ви беше(зборам за некој членови) а кога некој друг така ќе направи што нема да биде во корист за Јунајтед ондак одма кукате . Навикнете се, како што бевте и со Роналдо па се „исмејувавте“ на неговите не-човечки потези .
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...ideshowPopup=true&articleId=2578478&nSlide=16Гледам нов член си и ќе ти кажам нешто. Кога Челзи беше оштетен од страна на судијата додека играа со Ливерпул минатата сезона, на фан клуб Челзи искри летаа. И вас тогаш не ви беше за поразот туку за судијата.
Немаме ништо против вашиот клуб, но сфати дека многу е глупо (се извинувам за речников) кога некој сељак ќе усере дуел меѓу две вакви екипи. Одличен беше фудбалот се` додека не почна да се прави мутав. Да гледаш во Балак како мава бокс и да се направиш наудрен, како и офсајдот на Руни еве е незамисливо за судија што би судел ПЛ.