Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Епа ако го кривите фостер за првиот гол тогаш очигледно имате нешто против дечкотоСекој контакт од противнички фудбалер врз голман во 16-никот се суди фаул, бидејќи голманот во тој простор мора да биде заштитен... тоа е правило во фудбалот :smir:
Не бе, како крив, и пофалница треба да му даат.Епа ако го кривите фостер за првиот гол тогаш очигледно имате нешто против дечкото
Па затоа на Балак еден Комјунити Шилд му е во цела кариера, да ти еб*м копиљакот прост.Не знаев дека фудбалот е на исто ниво со рагбито...сега ми е јасно
Fuck the Chelsea muck! .!.
Типче те глеам цело време само навреди фрлаш врз Челси. Толку те боли поразот и тешко ти е да го признаеш, или во нешто друго е работата?Па затоа на Балак еден Комјунити Шилд му е во цела кариера, да ти еб*м копиљакот прост.
Мене ме боли пораз од Челзи?Очигледно вас Јунајтед ви има набиено толку голем комплекс шо победа во Комјунити Шилд ви е рамна на ЛШ.Да беше чесно,нема проблем еве победија.Судијата едноставно судеше против Јунајтед,значи може два пати да ја стопира играта кога Јунајтед беа во шанси за гол,а неможе да ја стопира ( и се направи мутав)кога Балак намерно со лакт го удри на Евра во врат,што е автоматски црвен картон.Ајде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак),не ја ни стопираше играта по што Челзи постигнаа гол,ова фер е за тебе?Нека ви е честито(амо може да се нарече трофеј).Типче те глеам цело време само навреди фрлаш врз Челси. Толку те боли поразот и тешко ти е да го признаеш, или во нешто друго е работата?
Гледам нов член си и ќе ти кажам нешто. Кога Челзи беше оштетен од страна на судијата додека играа со Ливерпул минатата сезона, на фан клуб Челзи искри летаа. И вас тогаш не ви беше за поразот туку за судијата.Типче те глеам цело време само навреди фрлаш врз Челси. Толку те боли поразот и тешко ти е да го признаеш, или во нешто друго е работата?
Мене ме боли пораз од Челзи?Очигледно вас Јунајтед ви има набиено толку голем комплекс шо победа во Комјунити Шилд ви е рамна на ЛШ.Да беше чесно,нема проблем еве победија.Судијата едноставно судеше против Јунајтед,значи може два пати да ја стопира играта кога Јунајтед беа во шанси за гол,а неможе да ја стопира ( и се направи мутав)кога Балак намерно со лакт го удри на Евра во врат,што е автоматски црвен картон.Ајде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак),не ја ни стопираше играта по што Челзи постигнаа гол,ова фер е за тебе?Нека ви е честито(амо може да се нарече трофеј).
Можда Роналдо изведуваше некои "холивудски потези",ама бар не маваше кај ќе стигнеДе бе... ко праеше Роналдо вакви триста пиздарии арно ви беше(зборам за некој членови) а кога некој друг така ќе направи што нема да биде во корист за Јунајтед ондак одма кукате . Навикнете се, како што бевте и со Роналдо па се „исмејувавте“ на неговите не-човечки потези .
Епа ако го кривите фостер за првиот гол тогаш очигледно имате нешто против дечкото
Како ќе му даде црвен, кога Балак само што беше влегол во игра, не беше дури ни испотен... затоа се направи дека не го видеАјде што се направи демек не го виде тоа(за да не му бапне црвен на Балак)
Де бе... ко праеше Роналдо вакви триста пиздарии арно ви беше(зборам за некој членови) а кога некој друг така ќе направи што нема да биде во корист за Јунајтед ондак одма кукате . Навикнете се, како што бевте и со Роналдо па се „исмејувавте“ на неговите не-човечки потези .
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2578478.ece?slideshowPopup=true&articleId=2578478&nSlide=16Гледам нов член си и ќе ти кажам нешто. Кога Челзи беше оштетен од страна на судијата додека играа со Ливерпул минатата сезона, на фан клуб Челзи искри летаа. И вас тогаш не ви беше за поразот туку за судијата.
Немаме ништо против вашиот клуб, но сфати дека многу е глупо (се извинувам за речников) кога некој сељак ќе усере дуел меѓу две вакви екипи. Одличен беше фудбалот се` додека не почна да се прави мутав. Да гледаш во Балак како мава бокс и да се направиш наудрен, како и офсајдот на Руни еве е незамисливо за судија што би судел ПЛ.