Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
pogolema glupost nemam slusnato poglasni fanovite na :nesvest:man od liverpool :vozbud:
Океј, прво прочитајте го убаво постот, сфатете што сака да каже статистиката, па потоа коментирајте. Ако имате што да коментирате.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Еве ви доказ кои се најдобри.:back: Кај вас се има ли вакво нешто десено?
pogolema glupost nemam slusnato poglasni fanovite na :nesvest:man od liverpool :vozbud:

Хахаха леле овие на другиве тимови значи не можат веќе за титули и фудбал да се натпреваруваат со на па почнаа со тоа кои навивачи биле погласни. Па и да се погласни на Ливерпул што донесе тоа? Ги болеше грлото од дерење за што? Одговорот е да го видат нивниот клуб како се задоволува со едно од местата под шампионот додека нашите навивачи си бројат титули. Ако толку сте запнале кои навивачи пеат и се погласни да предложам на сите што имаат во план да се такмичат во тоа поле нека пеат вака. " Will we ever win a fu**ing title? " Оваа песна особено ќе биде популарна на Коп трибината па и на новиот стадион исто би им била популарна..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Абе Лузерпулци,Стенли парк ќе биде со капацитет од 60 К...пак ќе ви бегаме со 16 000 гледачи повеќе:pos2::pos2:
-И свесни ли сте вие како фанови на Лузерпул дека кога се прави стадион,се штеди на трансфери???
-Видете ги Арсенал,да имаат нов стадион,ама пари за трансферче големо ЈОК:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Хахаха леле овие на другиве тимови значи не можат веќе за титули и фудбал да се натпреваруваат со на па почнаа со тоа кои навивачи биле погласни. Па и да се погласни на Ливерпул што донесе тоа? Ги болеше грлото од дерење за што? Одговорот е да го видат нивниот клуб како се задоволува со едно од местата под шампионот додека нашите навивачи си бројат титули. Ако толку сте запнале кои навивачи пеат и се погласни да предложам на сите што имаат во план да се такмичат во тоа поле нека пеат вака. " Will we ever win a fu**ing title? " Оваа песна особено ќе биде популарна на Коп трибината па и на новиот стадион исто би им била популарна..
Moже и да ја пробаат онаа, You will never walk alone, only with your gay frined.........

Тие арамии кои знаат само да се дерат ми биле некој навивачи, пијандури кои едвај чекаат некој од играчите да не е дома за да го ограбат и после ќе слават на трибини заради пленот кој го украдиле и со тоа што од таа кражба успеале да набават дрига и алкохол:tapp:

We will never rob alone:pos2::pos2::pos2:

S

SSS-Stolica

Гостин
А химната на Лузерпул од каде е украдена не знам јас...:nesum:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Треба да си под тешки лекарства за да помислиш дека Манчестер имаат подобри навивачи од Ливерпул...а па да тврдиш најверојатно си бегалец од Чернобил :vozbud::vozbud::vozbud:
1. Manchester United – 75,304
9. AC Milan – 57,066

Трк по бурек... :pos:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Moже и да ја пробаат онаа, You will never walk alone, only with your gay frined.........

Тие арамии кои знаат само да се дерат ми биле некој навивачи, пијандури кои едвај чекаат некој од играчите да не е дома за да го ограбат и после ќе слават на трибини заради пленот кој го украдиле и со тоа што од таа кражба успеале да набават дрига и алкохол:tapp:

We will never rob alone:pos2::pos2::pos2:

Еве на што асоцира играњето против ливерпул и доаѓањето на нивните навивачи.

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Здраво еве ме пак назад после бан..Па прво да честитам победа против Валенсија и добрата игра и само така напред.Второ за ова со навивачите значи та табелата беше за кој тим имал НАЈГОЛЕМА посетеност а не кој најдобри навивачи:helou:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
не бев два дена дома и неможав да гледам видов дека сме победиле ај честито победа и од мене:helou:

N

navivacka

Гостин
Aбе не е важно кој има највеке публика,најгласни фанови,нека се тешат лузерите со тоа дека се најгласни кога неможат со титули,џабе им е:toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom