ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Не знам оти,ама Ибрахимович ич не ми е по ќејф..а и мислам дека не ни е потребен..Затоа и не го сакам баш у нашиот тим
Па и уште еден напаѓач не би дошол лошо ама сепак сметам дека еден играч во средниот ред би дошол добро. Би сакал да го видам Јанг во нашиот дрес или Даглас Коста ама ако Барса го купи Виља тогаш тоа ќе значи дека Ето дефинитивно заминува и тоа најверојатно во Манчестер. Не би било лошо кога би го ангажирале него особено ако го земеме пред носот на Сити helou. Сепак така конкуренцијата во нападот би била преголема, а и осетно ќе се намали минутажата на Велбек и Македабарса го пазарија David Villa (неофицијално),така да ако даде Ферги добра сума,Ибрахимович ќе дојде на ОТ...само мислам дека не се исплаќа за 28 годишник купот пари..(во октомври правел 28)
NE decko greska si potreben ni e bez razlika dali go saks ili neНе знам оти,ама Ибрахимович ич не ми е по ќејф..а и мислам дека не ни е потребен..Затоа и не го сакам баш у нашиот тим
Да ама ако дојде пр. Ето ќе сака да биде стандарден во првиот тим исто како и Бербатов и Руни плус тука е Овен. Може повторно да има незадоволство како со Тевез, затоа најдобро решение е Агуеро ако веќе купуваме офанзивен играч кој може да игра и во средниот ред и по крилните позиции и како истурен напаѓач што ќе даде уште повеќе опции наместо ако се купи класичен напаѓачабе не ни бил потребен напагач,на прв поглед да,но кога ке размислам подобро,би имале 4 напагачи што значи дека ке може да поставува различни стратегии за нападот ферги,а и ке бидеме ем појаки,ем и во куповите може да настапуваме со искусни напагачи....едноставно ке може да бидеме сигурни дека ке стигаме до завршницата на секој куп (фа куп,карлинг.....)наместо да штрепаме младите да не кикснат....
тоа ферги ке мора да си го договори кога ке го потпишуват договорот(дека ке мора да свати дека мора да играат и другите)Да ама ако дојде пр. Ето ќе сака да биде стандарден во првиот тим исто како и Бербатов и Руни плус тука е Овен. Може повторно да има незадоволство како со Тевез, затоа најдобро решение е Агуеро ако веќе купуваме офанзивен играч кој може да игра и во средниот ред и по крилните позиции и како истурен напаѓач што ќе даде уште повеќе опции наместо ако се купи класичен напаѓач
абе ни треба ибрахимович или агуеро во нападот средина асли јанг и далгас коста да дојдат
што му е на ферги бе
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=2fc5f11e-ab4f-4f3f-b245-680ec4487f6d&ln=3&typeBack=Последни%20Вести
дај го подорбро гигс не берба
Нема место за Кембел за во прв состав. Како што знам пред околу една недела Хул Сити понудија 6 милиони, а сега Сандерленд 5. Како и да е добра е сумата ако се знае дека многу малку одигра за сениорскиот тим на Манчестер Јунајтед.Сандерленд понудиле 5 милиони за Кембел
Аман бе мислев дека малце повеќе ќе извлечеме од него,чим си оди.
абе ни треба ибрахимович или агуеро во нападот средина асли јанг и далгас коста да дојдат
што му е на ферги бе
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=2fc5f11e-ab4f-4f3f-b245-680ec4487f6d&ln=3&typeBack=Последни%20Вести
Абе каков Ибрахимович само Агуеро. Ај што е помлад па и овој Ибрахимович многу одбивен ми е и во оденсување се понаша ептен.абе ни треба ибрахимович или агуеро во нападот средина асли јанг и далгас коста да дојдат
што му е на ферги бе
Од вакви фанови престанува да ми се пишува во фан клубов.дај го подорбро гигс не берба