Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
neka im e srekno samounistuvanjeto an Ronaldo i Benzema prijatno ccccccc!!!! ama me iznervira ovoj Benzema lelele!!!! :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
уфф уште се нервирам зошто не го земавме бензема.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
armin06, дојде да ги израмниш сметките во поглед на банови од тема.
На следната провокација добиваш карта во еден правец од темава, то шо беше нормална дискусија го остадов.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Aко де, со среќа нека им е засилувањето, ќе видите кај и да е ќе се испоскараат кој попрво да игра. :tv:

Среќа со еден голман фудбал се игра, иначе и Буфон ќе го земеа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aко де, со среќа нека им е засилувањето, ќе видите кај и да е ќе се испоскараат кој попрво да игра. :tv:

Среќа со еден голман фудбал се игра, иначе и Буфон ќе го земеа.
Сега сите очи ќе бидат вперени кон нив, колку ќе се сладам кога ќе губат, а сигурен сум ќе има многу киксови на ѕвездите кои ќе се тепаат кој да игра:vozbud:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сега сите очи ќе бидат вперени кон нив, колку ќе се сладам кога ќе губат, а сигурен сум ќе има многу киксови на ѕвездите кои ќе се тепаат кој да игра:vozbud:
Луѓе што толку сте се напнале со Реал. Епа купил добри играчи, па што? Едноставно да си гледаме наша работа и да не им обрнуваме толку внимание зошто тие баш тоа го сакаат. А само можам да кажам дека Реал може да ги има најдобрите играчи на светот ама никогаш ќе нема играчи како Гигс, Руни, Сколс, Невил, играчи кои играат за љубовта кон играта и клубот а не за парите и фоторепортерите. А за Пелегрини, со такви ѕвезди во тимот му давам максимум 6 месеци пред Перез да го избрка

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Луѓе што толку сте се напнале со Реал. Епа купил добри играчи, па што? Едноставно да си гледаме наша работа и да не им обрнуваме толку внимание зошто тие баш тоа го сакаат. А само можам да кажам дека Реал може да ги има најдобрите играчи на светот ама никогаш ќе нема играчи како Гигс, Руни, Сколс, Невил, играчи кои играат за љубовта кон играта и клубот а не за парите и фоторепортерите. А за Пелегрини, со такви ѕвезди во тимот му давам максимум 6 месеци пред Перез да го избрка
До болдираното те поштуем бидејќи на кој било фан клуб да отвориш се зборува за реал. Еснодтавно си имаат зацртано план и се обидуваат да го исполнат... а за ова подолу од болдираното не се согласувам со тебе сепак реал може да биде мн јак но може и да се случи спротивното затоа не се зборува предврене.:toe:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Најверојатно беа шпекулации сите информации дека сме понудиле 38 милиони за Бензема. Јас искрено не верував на тие работи, затоа што знам дека Ферги не дава толку многу пари, колку и да е звезда Бензема. Но сепак поверував дека можеби ќе понуди со оглед на тоа што во моментот сме малку побогати од вообичаено. Само не можам да се изначудам и со Реал Мадрид и со самиот Бензема. Ќе ви повторам по којзнае којпат (се обраќам до оние кои ми се смееја кога велев) дека Реал единствено проритетно гледа да го ослаби Манчестер и затоа посегна по секоја поголема желба на Ферги. Бензема е само уште еден доказ дека сум во право.

Има разлика дека ако дојдеше кај нас ќе беше ѕвездата на тимот додека кај вас е само едно од засилувањата и паѓа во сенка на Роналдо и Кака.Плус конкуренција за таа позиција во тимот ги има Нистелрој,Хунтелар,Игуаин,Раул и + уште некој ако земете.Побрзо би се развил како играч и неговиот потенцијал ќе се постигнеше доколу останеше во Лион или дојдеше во Јунајтед/кој било тим каде што може да биде ѕвезда и што освојува титули,отколку во тим полн со ѕвезди.
Не можам да се изначудам со Бензема. Досега не го знаев по карактер, ама сега знам дека главата му е "за луксуз". Како може тој човек да не размислува дека си ја уништува кариерата.

За кого ќе игра тој Бензема, дали е свесен? Кој побрзо да го облече дресот на Реал? Зарем не сваќа дека АКО игра, никој нема него да го забележува покрај Роналдо и Кака? А прашање е ДАЛИ ЌЕ ИГРА постојано, или ќе го има најдоброто место за гледање, првиот ред со резервите :), односно ќе биде гледач без билет? Дури тогаш ќе го видам дали ќе заигра за француската репрезентација на светското првенство 2010. Дефинитивно ќе кажам дека не бидува ништо ниту од Бензема, ниту од Реал Мадрид. Но нека му е со среќа во Реал. Не можеме со сила да го правиме популарен и успешен, со сила се дава само ќотек :).

Не е ништо страшно тоа што не дојде Бензема кај нас. Сега кога го видов колку е глуп (извинете за простотилокот тука :)), воопшто и не ми е мака. Немојте да пишувате и помислувате дека сега не можеме да бидеме силни и моќни, затоа што не купивме некоја мега звезда. Ќе повторам Манчестер Јунајтед е класа од клуб и има потенцијал и кадар. Немојте ве молам не е фер толку да ги омаловажувате и обезвреднувате останатите фудбалери. Никој не е поединчно силен. Силни се сите како комплетна целина, а таа целина се вика Манчестер Јунајтед. Добро кажа некој погоре, ние по традиција продолжуваме посилни и помоќни. Ако земиме уште некој, добро, но ако не земем никој не се плашете, имаме играчи за сите позиции. Секогаш знаеме "од влакно да направиме ортома" :). Едно е сигурно, дека Ферги не фрла туку така пари. Сега останува да видиме на кого ќе му фрлиме око за купување и дали Реал ќе пронајде уште пари за да ни се смеша. :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аууу почнувам да се разочарувам.Кики си отиде , Карлито исто , Бензема ни го зедоа :tapp:Не ми се верува еј , браво за Перез чудесен човек...:toe:И Калдерон располагаше со истите пари па ништо , а тој...Кака-Роналдо-Бензема според мене 3ца од најдобрите 5 во светот.Браво.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Шо збориш бе дете? Шо ми реплицирате нешто трето секоаш.
Кој ти реплицират нешто трето. Викаш бил десеткован тимот без Кики. Фергусон секогаш знае што прави, џабе не го даде Роналдо, има скриен план за успех.

Аууу почнувам да се разочарувам.Кики си отиде , Карлито исто , Бензема ни го зедоа :tapp:Не ми се верува еј , браво за Перез чудесен човек...:toe:И Калдерон располагаше со истите пари па ништо , а тој...Кака-Роналдо-Бензема според мене 3ца од најдобрите 5 во светот.Браво.
Не се разочарувај. Што ако ги имаат во тимот Кака, Роналдо, Бензема..?Случајно да не ги прекинат натпреварувањата, зашто имаат премногу познати имиња во тимот?НЕ. И ништо да не освоиме наредната сезона, ние ќе останеме тоа што сме, а тоа е Манчестер Јунајтед. Не се гради тим за 20 дена...за тоа треба време. Уживај си...има САФ план.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кој ти реплицират нешто трето. Викаш бил десеткован тимот без Кики. Фергусон секогаш знае што прави, џабе не го даде Роналдо, има скриен план за успех.
Се извинувам. Не знаев за скриениот план. Може зашто е скриен :))) А ти како го знаеш, а скриен е?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ќе дојде Реал на Олд Трафорд...ќе видам дали ќе освојат нешто сезонава, освен можеби копа дел реј...такви его трип створења чисто сумњам дека ќе ги контролира некој ко Пелегрини...се најдобро!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Се извинувам. Не знаев за скриениот план. Може зашто е скриен :))) А ти како го знаеш, а скриен е?
Секогаш си заминувале од Јунајтед врвни играчи (Бекс, Руд...) и секогаш Јунајтед бил на врвот. Зашто? Зашто Фергусон гради тим веќе 20 години и знае како со него понатака. Роналдо бил продаден уште порано, ако доволно пратиш и мислиш Фергусон нема план како наредната сезона без Роналдо? Јест да беше главна алка на тимот, ама сега се ќе се смени, цел концепт и сигурен сум дека доста играчи(Руни,Бербатов) ќе излезат од сенката која беше наметната токму од Роналдо.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Искрено верувам во САФ. Се` најдобро :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе све е океј тоа, али мора у секој пост Реал да го спомнувате ? Па тоа дека Перез сакал да го ослаби Манчестер со трансфериве ако го прочита некој ќе ви се смее. Многу убаво си кажа, или Виља или Бензема. Масонски заговори нема потреба да смислувате...

Дур се појави Роналдо поминаа добри 2 сезони без титула. Премногу игнорантно се однесувате, али ваљда полесно ви е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom