Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па самиот кажуваш дека си сакал да го видиш во Манчестер, и тоа е купување нели? Или ако го купевте вие, од ваша школа ќе беше?
Бензема е позната за разлика од други играчи кои доаѓаат како таленти и се усовршуваат во некој клуб!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Само да те прашам нешто за кој навиваш ?
Шо е битно, во врска со дискусијата? Реплицирај ми он топик ок?

Бензема е позната за разлика од други играчи кои доаѓаат како таленти и се усовршуваат во некој клуб!
Шо е позната бе на 21 година?
руни, роналдо, Керик, видич, evra, харгривс, парк, нани, вдв да не ви се од школата??

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се има докажано во Лион доста, го прикажуваат како голема ѕвезда во Франција така да мислам дека е познат без разлика колку години има!
Ако ми споредуваш Бензема и Роналдо кога дојде во Јунајтед има светлосни години!

Од сите претходно набројани, освен Ван дер Сар, сите други беа далеку од познати кога дојдоа во Јунајтед за разлика од Бензема кој е далеку попознат!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Сега барем Агуеро или Виља да го земеме оти вака не бива..ах тој Реал сите играчи ги зема...:nerv:

П.С: Кога ќе се знае кој број ќе го добие Валенсија? :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Се има докажано во Лион доста, го прикажуваат како голема ѕвезда во Франција така да мислам дека е познат без разлика колку години има!
Ако ми споредуваш Бензема и Роналдо кога дојде во Јунајтед има светлосни години!
И шо има врска познат непознат, или е од школата или е купен. :uvo:
Па и вие го баравте до пред некој саат ако не знаеше?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И шо има врска познат непознат, или е од школата или е купен. :uvo:
Па и вие го баравте до пред некој саат ако не знаеше?
И ние го баравме ама не како анонимус туку како големо засилување.
Јас не знам ти што сакаш да кажиш, што не ти е јасно?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И ние го баравме ама не како анонимус туку како големо засилување.
Јас не знам ти што сакаш да кажиш, што не ти е јасно?
Тебе не ти е јасно. Демек има разлика како го бара Ман ју, и како го бара Реал.??

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Шо е битно, во врска со дискусијата? Реплицирај ми он топик ок?

руни, роналдо, Керик, видич, evra, харгривс, парк, нани, вдв да не ви се од школата??
Па незнаеш ни ти за кој навиваш и не ни требаат такви мудреци у Манчестер Фан клуб ... Иди кај рауљ у фан клуб кај нив е Бензема .:kesa:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тебе не ти е јасно. Демек има разлика како го бара Ман ју, и како го бара Реал.??
Зборувам стриктно за Бензема, дека и Јунајтед и реал го бараа како ѕвезда, а не за други играчи кои додека не дојдоа во Јунајтед, никој не ги знаеше(или беа малку популарни):toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.508
Па шо го ебам, ќе земеме подобар од него.
И јас се придружувам кон желбите за самоуништување :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Има разлика дека ако дојдеше кај нас ќе беше ѕвездата на тимот додека кај вас е само едно од засилувањата и паѓа во сенка на Роналдо и Кака.Плус конкуренција за таа позиција во тимот ги има Нистелрој,Хунтелар,Игуаин,Раул и + уште некој ако земете.Побрзо би се развил како играч и неговиот потенцијал ќе се постигнеше доколу останеше во Лион или дојдеше во Јунајтед/кој било тим каде што може да биде ѕвезда и што освојува титули,отколку во тим полн со ѕвезди.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Зборувам стриктно за Бензема, дека и Јунајтед и реал го бараа како ѕвезда, а не за други играчи кои додека не дојдоа во Јунајтед, никој не ги знаеше(или беа малку популарни):toe:
Па вие тролувате дека не сме имале играчи од наша школа туку купени, ти кажувам дека секој шо е купен е купен, освен некој као Меси на 13 години, ај им се рачуна на Барса, вашите се сите купени. Споменав погоре. Нема врска дали е ѕвезда или не, на пример во Реал кој да дојде е етикетиран како ѕвезда, и во Ман ју исто. Големите клубови сами ја прават етикетата.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Па шо го ебам, ќе земеме подобар од него.
И јас се придружувам кон желбите за самоуништување :)

:)))))))))))))))))))))))
ќе земете.... !!! :vozbud: уште рибери останува од подобрите на пазарот :) ....
фан клуб baby cry

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па вие тролувате дека не сме имале играчи од наша школа туку купени, ти кажувам дека секој шо е купен е купен, освен некој као Меси на 13 години, ај им се рачуна на Барса, вашите се сите купени. Споменав погоре. Нема врска дали е ѕвезда или не, на пример во Реал кој да дојде е етикетиран како ѕвезда, и во Ман ју исто. Големите клубови сами ја прават етикетата.
Не баш. Ако сакаш ќе направиме споредба кој дошле во Јунајтед како ѕвезди, а кој кај вас. Сакаш да споредиме Зидан со Керик, Роналдо со Валенсија, Кака со Парк, Албиол со Да Силва, Бензема со Македа, Фиго со Нани, Роналдо со Руни...................................

Немој сега да кажуваш дека овие готови ѕвезди што ги зема реал се исти со тие кој што се дообразуваат фудбалски во Јунајтед. Немој те молам, не греши душа!

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe gjabe se raspravate
se znae deka barsa od sekogas vadela golemi talenti od skolata,nikoj tim ne vade kolku so vade barsa takvi igraci od skolata
ednostavno im pristojuvaat na decata i tie stanuvaat talenti
a za real nema so da kazam
osven tie 2 3 igraci so gi imaat izvadeno od nivna skola drugi recisi i da nema

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom