Куманово, кумановци, кумановки

Член од
31 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
17
kumanovo kumanovo vo srcetooooooo
hehe
aj jos malko pa ke si dojdu domče :wink::wink::wink:
doma si e doma koj što saka neka kaže
GOLEM POZDRAV do svi kumanovci i kumanovke

Член од
24 октомври 2008
Мислења
10
Поени од реакции
1
i ja sma nov i ja sam od kumanovo i podobar grad nema nikde u svet, drugi su krs, i drugi dialekti su krs, vistina za kumanovci(zboru i za albanci i za makedonci) drugi gradovi ne mrzev(zboru i za albanci i za makedonci) mozda posto smo naj naj naj.
da vi kazu jednu prikasku.....
idese ja od tetovo pa za skopje pa u avtobusku da kupu karte pa sretna se s`s edni nasi tamo i ona na salter ne gledase cudnooo,i ne prasa"a be vi od kumanovo li ste,mnogo ste nekulturni nonstop se derete. mi skopjani od kumanovci dobijemo sipanici; e ovoj mnogo me iznervira i kako odgovor kaza mu na njuma a znaes sto dobijemo mi kumanovci od skopjanki.....
hehehehehe
da e kako prasanje ova......

SO DOBIJEV KUMANOVCI OD SKOPJANKE

Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7
i ja sma nov i ja sam od kumanovo i podobar grad nema nikde u svet, drugi su krs, i drugi dialekti su krs, vistina za kumanovci(zboru i za albanci i za makedonci) drugi gradovi ne mrzev(zboru i za albanci i za makedonci) mozda posto smo naj naj naj.
idese ja od tetovo pa za skopje pa u avtobusku da kupu karte pa sretna se s`s edni nasi tamo i ona na salter ne gledase cudnooo,i ne prasa"a be vi od kumanovo li ste,mnogo ste nekulturni nonstop se derete. mi skopjani od kumanovci dobijemo sipanici; e ovoj mnogo me iznervira i kako odgovor kaza mu na njuma a znaes sto dobijemo mi kumanovci od skopjanki.....
hehehehehe

a be da mu jebu majku . :pos2::pos2::pos2::pos2:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
hehehehehe

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::zver:

Член од
13 септември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
2
Па добро и нема што много да се примети...Право да ви кажу освен у Корзо и у Интермецо,ја мислу други места за искачање све поретко и поретко...Гледам ги деца седив си на ѕ’дче (алал ги вера) и не се замарав сас ништо...Боље е тамо него да ги влечев и гурав по Студио и по Клуб...За у Линку да не збору зашто тешко дека и ке улегнев.Тој е тој људи...Град ни бидна за нигде...
Како што вика BloOdY_DollY и нема што много да се примети ново.Порано беше подруго.И за искачање и све.Нема викенд да не пројду покрај Хациенду а некој да не се степаја или некој да не е пијан...Исто и сас Stage (ех-La Strada).Никој не гледа забрану за точење алкохол на лица испод 18.Паркирам авто пред Библиотеку,сат време се врту до Паб или до Интермецо,враќам се...Авто не можеш да га познаеш...Повраќано врз њега,брисачи украдени...

НЕ ЗНАЕВ ДЕЦА ДА СЕ ЗАБАВЉАВ !

Kumanovo od vreme e takvo, ama i piancenje i tepacke su edna vrsta na zabavu. Normalno koj znae da uziva. Ljubiteli na dobru hranu, alkohol i tepanje izvolte u Kumanovo. Skoro i da nema koj da ve odbie za ednu od ovie tri rabote, a moze i svi tri da gi dobies.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

батко ѓорѓија статуа и занатски дом Куманово

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Вечер на плоштад има журкаа:pipi:
повод ослободување на куманово од џерманците и другите фашисти :pos:
ќе гостуваат Борис Новковиќ,Петар Грашо и некоја си Јлена Розга,врска немам која е :nesvest:
па кој сака нека дојде повелеле:pipi:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Вечер на плоштад има журкаа:pipi:
повод ослободување на куманово од џерманците и другите фашисти :pos:
ќе гостуваат Борис Новковиќ,Петар Грашо и некоја си Јлена Розга,врска немам која е :nesvest:
па кој сака нека дојде повелеле:pipi:
малко офтопик:
Не е тај од Магазин?:pos::pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
добро беше :vozbud:
добра журка
али дефинитивно имаме градоначалник ДЕБИЛ :pusk: