Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Rio ready for Rome

Rio Ferdinand says he is fit and ready to face Barcelona having fully recovered from a calf injury.

The defender has not played since the Reds' Champions League semi-final second leg at Arsenal after picking up the knock.

At United's pre-match press conference, Ferdinand confirmed he had trained with the team for the last two days and will be available for Wednesday.

"My injury is fine and I feel good," Rio told reporters. "I've trained for the last couple of days and am ready for tomorrow.

"I told the manager that I feel fine. I wouldn't do anything to jeopardise the team. It's not about indviduals playing in a final, it's about the team winning."

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде бе што се секирате,Манчестер утре ќе гази.Барселона на екипи со цврста одбрана не им може ништо.ОДнапред ви ја честитам 4-тата титула во ЛШ.:vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
Ајде бе што се секирате,Манчестер утре ќе гази.Барселона на екипи со цврста одбрана не им може ништо.ОДнапред ви ја честитам 4-тата титула во ЛШ.:vozbud:
ovoj nemozel da se raduva na real oti od sekade gi isfrlija kako 13-to prase pa sega mora na mancester:vozbud::vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Ајде нека му е среќен роденденот на Сер Мет Бизби. Да го прославиме утре со трофеј:helou:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Ај нека му е среќен роденденот на Сер Матт Базби и утре да му поклониме една титула како подарок за неговиот 100 роденден.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ae i od mene : sreken rodenden Sir Matt Busby
off : golem da rastes xD :drk:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Среќен роденден за Sir Matt Busby утре не очекува голем и многу интересен натпревар и нека победи подобриот ( Manchester United ) :smir: позз

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сепак Џони е некако неискусен за утре...Не дека би се исплашил од БарСЕЛОна , и без Рио , но сепак Рио си е Рио ...:)))Ето од фацата ќе му се исплаше:pipi:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
haha Lani 21 maj 5 dena predvreme poklon
vaa godina eden den Posle rodendenot :vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Сите неутрални фанови на форумот навиваат за Барса. Леле кое разочарување ќе падне ако Манчестер ја освои Лигата на Шампионите :pos2: Форумот во црно ќе биде до наредната сезона :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
neznam zosto ama sum epten siguren na pobeda

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сите неутрални фанови на форумот навиваат за Барса. Леле кое разочарување ќе падне ако Манчестер ја освои Лигата на Шампионите :pos2: Форумот во црно ќе биде до наредната сезона :)
Тоа само докажува дека се најдобри:toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Бо шината работа!

и вечерва пак неможам да спијам....све на утакмицава мислам да ја е *ам :)

Денеска полагав ...и еден копук пред да почни колоквиумот ми прозуја нешто за натпреваров...и у курац неможев да се концентрирам на прашањата...

Петок пак полагам...ама јебига вечерва си дојдов во најманчестеровскиот град во РМ ....Ресен...неможам финале да гледам на друго место...
И лани така си дојдов (додуша малце непријатно ми беше враќанјето лани ,се испокарав со возачите на автобусот...ми зуја демек челзи појаки биле ) ......па се надевам пак ке бидам таличен и овој пат!

Луѓе неможам да јадам , да спијам...дру ни многу да пијам (јебига претерав две саботи со ред - првата за титулата, втората прилеп славевме опстанок на Рк Преспа)..сеа ред е и пијанство во среда...велат среќен ден бил...ќе видиме утре!

Ме немаше на форумов скоро еден месец ...што прилеп бев на факс..што немав интернет дома...али еве ме во најдобар момент..да си посакаме многу среќа за натпреварот кој почнува за некој час!

Да докажеме дека сме подобри..да играме со срце...зошто тоа е Манчестер Јунајтед...срце...кое најсилно чука во сите нас!

Да се надоврзам на муабетот ..што сите кои не навиваваат за Јунајтед..во финалето се за барса...па нормално напатени душички....за нив Јунајтед е синдром кој создава непријатни спомени...али кој ги е*е уостало!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom