S
Stef Bachatero
Гостин
Но не сум научил сеуште,туу ме одбиваш.Тогаш да не си лезбејка
Од овој што га напиша, дефинитивно идеш ради моду по food-places, а не да се наедеш како човек :smir: (не важи увек за Баба Цану, умев да изненадив). Вања е до Прокредит банку, до бивши Life. Единствен недостатак е што чекаш 10-20 минута за едење, али вреди за крајан резултат.
Од како умре газда на ДЕДО (плус други проблеми у фамилију), не работи како треба т.е. нема га стар квалитет. Џипси има боље едење од њега. Најдобру скару на кило, у моменат, има Корнер (у трговски), 80% од време. Не се научива да држив квалитет ни едно food место у град.
Рим-Париз е ок, али далеко сс цене од К'смет или Кобру.
Zboris kako da si musko:pos2: bila sam u baba canu ke kazes:pos2: sreka sto znam deka si zensko:helou:Mimi u baba cana bija sam sas aneta i caleta hehe super sam si pominaja!Hm kako zboram kumanovski a abe mi nema raven razbirash![]()
ЕЕЕ ма Мими знаеш дека сга се учу полка, неможу да сам ко навиена,хехеZboris kako da si musko:pos2: bila sam u baba canu ke kazes:pos2: sreka sto znam deka si zensko:helou:![]()
Абе ја знам дека не мисли она сериозно ние си се знаемеEee.. кумановска реалност.
@mraFka да не гу прочита Butterfly што пишала, ке мислеше дека си мушко, ама ај нема везе учи се
Edit: Убаво да си пројдеш вечер. А куде ке биде тој?