Воопшто не е точно. Да не летаме премногу. Вистина е Пандев добар играч, ама свестете се со кого го споредувате. Со Манчестер Јунајтед. Најмногу би сакал да го видам како игра со Руни и Роналдо, ама навистина да игра, а за да игра во Манчестер не е така лесно. Гледам дека медуимскиот маркетинг зема голем замав во трансфер-активностите.Црвените Ѓаволи во лов по Пандев !
Незнам колку е точно оваа бидејки пред некој ден имаше...за Пандев во Ливерпул. Но како и да е,јас се молам да е така,па да ја видиме Македонската гордост заедно со Руни и Роналдо во тандем!
шевченко и пандев се два различни поими а и манчестер и челзи.доколку ферги е навистина загреан за пандев не се сомневам дека ке го извлече најдоброто од него.како и да е тешко оваа да е вистинаМислам дека е шпекулација но доколку дојде мислам дека нема да се снајде во Јунајтед во премиер лигата...исто како Шевченко кога отиде во Челзи...
Ама Фергусон попрво сака Бензема да го довлечка во тимот отколку Пандев, плус имаме напаѓачи Бербатов, Тевез(ако не си отиде летото) ако си отиде Тевез тогаш Фергусон сигурно ќе сака да го земе Бензема...ова со Пандев е чиста шпекулација...шевченко и пандев се два различни поими а и манчестер и челзи.доколку ферги е навистина загреан за пандев не се сомневам дека ке го извлече најдоброто од него.како и да е тешко оваа да е вистина![]()
Апсолутно се сложувам.:Ова е играч кој отсекогаш сум го сакал во Јунајтед и се надевам дека следната сезона ќе го видам во дрес на црвените ѓаволи![]()
That's the boy guys, that's the boy.
![]()
That's the boy guys, that's the boy.
Respect за постов, исто мислење делам и јас:smir:Е ај мене нека ме земат ако неџабе желбите и фантазиите, не е секој достоен за во Јунајтед...јбг. Си знае стариот кој што како, а и за џабе не му се копиљаната ко Велбек, Мачеда, близнаците и слично...