Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Помина тоа,да се фокусирамена следните жртви Шити...дали ке биде лесно или тешко мора да ги обезбедиме овие 3 поени кои можеби ке бидат и најважни покрај дуелот со Арсенал...мислам дека сепак на крај ке издвоиме победа бидејки сме во форма,помотивирани од кога и да било...да не чекаме што ке направат лузерите дали ке кикснат или не туку ние си одлучуваме.

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
Браво за воведот, ми се допаѓа. :salut::vozbud:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
јас мислам дека ке го згазиме на сити бидејки сега сме во форма влезани и затоа мислам дека ке победиме:pos2:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
јас мислам дека ке го згазиме на сити бидејки сега сме во форма влезани и затоа мислам дека ке победиме:pos2:
Искрено речено мене повеќе ме загрижува натпреварот со Манчестер Сити отколку со Барселона. "Сограѓаните" се незгоден тим, не смееме да ги потцениме иако и ние сме сега во одлична форма. Се работи за натпревар кој мора да се победи. Далеку е финалето од лигата на шампиони, па нема потреба од никакво тактизирање. Сега Ферги "нека му ја вади маста" на Флечер. Него (за жал) му остана само премиер лигата. Треба да се врати и Вес Браун, но не знам дали ќе се појави на натпреварот во Недела. Се надевам дека добро ќе се одморат сите играчи и дека ќе прикажат задоволителна игра со додавање на нови 3 бода во "купчето". :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
aj cestito nova tema i finale na site navivaci na manchester united

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.640
Поени од реакции
6.460
во последните мигови од натпреватот барса не знаеше каде се наога.беа збркани од настанатата ситуација.да имаше уште 5 минути време ке примеа гол.на дуелите со арсенал,интер па и порто покажавме дека сме најголем тим во светот.верувам дека тоа ке го потврдиме во финалето врз многумина најдобрата екипа оваа сезона барселона :toe:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Јас малце каснам со ова,но не е битно.
Честито нова тема.Супер вовед Чомбе и се надевам дека и на оваа тема за едно 20 дена ќе ги прославиме титулите :)

Не се сомневам дека ќе го победиме Сити(иако ќе биде тешко),туку се надевам на кикс на Ливерпул и со победа против Сити и Виган веќе да се земе титулата. :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Луѓе дај бе не коментирајте за тоа како поминала Барса. Како помина помина, кога ќе дојде време ќе зборуваме за тоа.
Дај дискутирајте за недела нешто или пак не дискутирајте ако немате за што.
Барса помина незаслужено но со досегашните игри заслужи да игра финале и готово, крај на приказната.
За недела кажав дека ќе е тешко но очекувам победа:helou:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3

Па кога сме им кошмарни нормално...

Дај остај за срамота е тоа...па тоа е игра бре човече се губи,ако сите така прават како него светот ке отиде во неповрат...Разбирам дека го сака клубот но да посегне по својот живот:uvo:

Во Недела очекувам победа иако нема да е лесна,незгодни се Шити.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Црвените Ѓаволи во лов по Пандев !

Незнам колку е точно оваа бидејки пред некој ден имаше...за Пандев во Ливерпул. Но како и да е,јас се молам да е така,па да ја видиме Македонската гордост заедно со Руни и Роналдо во тандем!

N

navivacka

Гостин

Незнам колку е точно оваа бидејки пред некој ден имаше...за Пандев во Ливерпул. Но како и да е,јас се молам да е така,па да ја видиме Македонската гордост заедно со Руни и Роналдо во тандем!

Ова е шпекулација не верувам дека е вистина,цела сезона се вртат приказни околу него дека ке заминел во Баерн,па во Ливерпул па во Реал така да сметам дека ова е уште една шпекулација.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Ова е шпекулација не верувам дека е вистина,цела сезона се вртат приказни околу него дека ке заминел во Баерн,па во Ливерпул па во Реал така да сметам дека ова е уште една шпекулација.
Што се однесува до тоа дека Лацио многу жали за Мачеда,и го посакува назад,зошто па да не!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Мислам дека е шпекулација но доколку дојде мислам дека нема да се снајде во Јунајтед во премиер лигата...исто како Шевченко кога отиде во Челзи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom