Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Кај Пандев во Манчестер ќе се снајде? Дај не заебавајте...
Далеку од тоа дека не го бива, ама кај нас е и доста преценет.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Црвените Ѓаволи во лов по Пандев !

Незнам колку е точно оваа бидејки пред некој ден имаше...за Пандев во Ливерпул. Но како и да е,јас се молам да е така,па да ја видиме Македонската гордост заедно со Руни и Роналдо во тандем!
Воопшто не е точно. Да не летаме премногу. Вистина е Пандев добар играч, ама свестете се со кого го споредувате. Со Манчестер Јунајтед. Најмногу би сакал да го видам како игра со Руни и Роналдо, ама навистина да игра, а за да игра во Манчестер не е така лесно. Гледам дека медуимскиот маркетинг зема голем замав во трансфер-активностите.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ova so pandev e ziva neistina :D pandev nema sansi da dojde vo man utd....tesko ke se snajde, arno mu e vo lacio neka si sedi tam

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ха,ха..Пандев во Манчесер..Ова беше исто како да прочитав Лутон првак во Лига на Шампиони..Нема шанси ова да се реализира!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.640
Поени од реакции
6.460
Мислам дека е шпекулација но доколку дојде мислам дека нема да се снајде во Јунајтед во премиер лигата...исто како Шевченко кога отиде во Челзи...
шевченко и пандев се два различни поими а и манчестер и челзи.доколку ферги е навистина загреан за пандев не се сомневам дека ке го извлече најдоброто од него.како и да е тешко оваа да е вистина :toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
шевченко и пандев се два различни поими а и манчестер и челзи.доколку ферги е навистина загреан за пандев не се сомневам дека ке го извлече најдоброто од него.како и да е тешко оваа да е вистина :toe:
Ама Фергусон попрво сака Бензема да го довлечка во тимот отколку Пандев, плус имаме напаѓачи Бербатов, Тевез(ако не си отиде летото) ако си отиде Тевез тогаш Фергусон сигурно ќе сака да го земе Бензема...ова со Пандев е чиста шпекулација...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654

That's the boy guys, that's the boy.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141

That's the boy guys, that's the boy.
Апсолутно се сложувам.:Ова е играч кој отсекогаш сум го сакал во Јунајтед и се надевам дека следната сезона ќе го видам во дрес на црвените ѓаволи

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Убинствен тандем ќе биде Руни во нападот, Роналдо десно и Рибери лево. Тевез да трча како куче низ цел терен и Карик со Андерсон во среден ред.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Каков Бензема, каков Агуеро... летово да си оди или Тевез или Бербатов (по можност Тевез) и да дојде Босанскиот дијамант кој ги има сите предиспозиции за врвен напаѓач :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.640
Поени од реакции
6.460
за агуеро треба малку да ја отвориме кесата.
PS:некако ми доага мисла дека ферги од манчестер ке прави балканска екипа

бербатов.видич,љајич,тошич а сега ако го зема пандев или џеко :pos2: имало многу таленти на балканот :vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.775
Е ај мене нека ме земат ако не :icon_lol: џабе желбите и фантазиите, не е секој достоен за во Јунајтед...јбг. Си знае стариот кој што како, а и за џабе не му се копиљаната ко Велбек, Мачеда, близнаците и слично...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Е ај мене нека ме земат ако не :icon_lol: џабе желбите и фантазиите, не е секој достоен за во Јунајтед...јбг. Си знае стариот кој што како, а и за џабе не му се копиљаната ко Велбек, Мачеда, близнаците и слично...
Respect за постов, исто мислење делам и јас:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom