Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Ајде сега со Барса во финале. Баш сакав со нив да паднеме. Мислам треба да ги спуштиме на земја...доста летаат.:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Еј екипо..Против Барса во финале..:vozbud:

Лек за Барса е да го затвориме Меси(како што направија Челзи) и нивната ослабена одбрана..Ќе играт без Алваш,Абидал и без Маркес...Ќе има пак Роналдо шоу:vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Да ги уништите Барса во финале со душа за вас ќе навивам!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Јунајтед - Барса,Финале во ЛШ.Конечно утакмицата шо ја чекам цела година :)))
Ко шо рече Зиак да ги спуштиме малце на земја треба.Нема сигурно да се затвориме како Челзи шо направија,ние отворено играме без гајле со Рио и Немања додека се назад.

N

navivacka

Гостин
Еј екипо..Против Барса во финале..:vozbud:

Лек за Барса е да го затвориме Меси(како што направија Челзи) и нивната ослабена одбрана..Ќе играт без Алваш,Абидал и без Маркес...Ќе има пак Роналдо шоу:vozbud:

Ке видеме дали ке има или не немој пак судијата да биде во главна улога

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ова што го гледав вечерва, ко неутрален гледач, бев за Челзи. И стварно ми стана жал на крајта вакво нешто, иначе Барселона нема шанси против Манчестер ако игра така како што играше вечерва против Челзи.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се разочарав од ЛШ сега...
Какво судење, не ми се верува. Како и да е не треба многу да се замараме со тоа, треба само да ги смачкаме каталонциве, не верувам дека пак судијата ќе им помага.
Без Алвеш, Абидал се доста ослабнати.

N

navivacka

Гостин
Абе остај не за друго немаа шанси а на крај во продолжение победија плус не досудија пенал чист кој беше очигледен за Челзи ама тоа е...судијата секогаш мора да игра главна улога во полуфинале/финале ете како вчера...Флечер доби црвен картон а на Адебајор му прогледа низ прсти.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Ептен добро финале, мислам дека ќе има многу голови оваа година.
За Барса нема да играат Алвес, Абидал и Маркез, па се надевам на чиста победа. :vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе ги згазите Барса сигурен сум...

N

navivacka

Гостин
Ептен добро финале, мислам дека ќе има многу голови оваа година.
За Барса нема да играат Алвес, Абидал и Маркез, па се надевам на чиста победа. :vozbud:
Ние сме речиси комплетни освен Флечер што нема да настапува,огромен хендикеп е тоа за нив

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Само се молам да не се повреди некој кај нас до 27ми.Абе само да ги спречиме да напаѓаат и готови се,плус Роналдо и Руни во контрите ќе играат против Пиќе:)icon_lol:) и Касерес.Едвај чекам :)))

В

Вори

Гостин
Леле дечки леле...колку ќе бидам за вас во финалето жими Господ.Ако победите ќе се радувам како челси да победиле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom