Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ѓаволи, честито финалето!:)
Зашто не сум во Македонија, и поради глупавата временска разлика не успеав да го гледам мечот и криво ми беше што не сум гледал.Ама финалето секако ќе го гледам:)

Честито и новата тема и финалето, нека ни се множат.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Финалеееее!!!!:vozbud::vozbud:Ајде нека ни е честито и одиме во Рим да го освоиме!:smir:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Би требало да го освоиме финалето со еден ваков тим се е можно.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ај нека ни е со среќа новата тема...и во оваа да пишиме за уште повеќе освоени титули..:vozbud::pehar:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
многу ке недостига Флеч у средина али сепак Одбрана на Титула

N

navivacka

Гостин
Уште еднаш честито финале,можеме да победиме секоја екипа со вакви игри,со вакви искусни играчи...

Честито новата тема и се надевам дека нема да има провокации од типот слаби сте,судиите ви помагат ова она...

За Флечер незнам што ке смисли Ферги ама без таков играч кој игра на сите позиции незнам како ке е.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Чомбе браво за воведот, одлично направен, нека ни е честита новата тема, да ни се множат, и во оваа тема заедно да се радуваме на уште многу титули.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!

П.С: Уште еднаш нека ни е честито финалето со надеж дека ќе го освоиме како лани :) (само оваа година може уште во регуларните 90 мин.:))

малку офтопик, ама три дена нема да можам да го следам фан клубот:( (не знам како ќе издржам, ќе пробам)

N

navivacka

Гостин

Ама ке се случи доколку си замине Роналдо,сепак Роналдо си е Роналдо Рибери си е Рибери,секој си има свој стил на игра.

И повеке од заслужено,со таква игра,со одлични играчи можеме да победиме секој.

Па и можат да креират историја,само нека продолжат вака да газат,можеме да бидеме прва екипа која успеала да го одбрани тој пехар:vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Ајде честито нека ни е новава тема и пак поскоро да ја наполниме со 1000 страници:).
Исто така нека ни е честито и финалето и да успееме да ја одбраниме титулата во Лигата на Шампионите. Вчера изигравме одличен меч нагости кај Арсенал, а тоа се отслика со победата од 3:1. Криво ми е што Дарен не ќе може да игра во финалето на Рим затоа што тој е еден од позаслужните што се наоѓаме таму. Сепак имаме адекватни замени за него и се надевам на трофеј во Лигата на Шампионите и Премиер Лигата до крајот на сезоната:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Иако навивам за Ливерпул, им честитам од се’срце на “Ѓаволите“. Добра игра,,,,,,, интересен меч... иако не ми е сменето мислењето дека Кристиано е плачко... :smir:
"Плачко" кој знае да експлодира кога е најпотребно.Против Порто гол од 30 метра , сношти нешто слично .Браво ЅВЕРУ !

P

pepito*

Гостин
Секоја чест за играта!Ги скршивте неискусните играчи на Арсенал( и сите др.)
Од Фабрегас очекував повеќе но беше добро чуван:toe:

В

Вори

Гостин
Честито финале и нова тема...и навивајте за нас вечер да гледаме реприза од лани:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom