LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Тогаш немало интервјуа и новинари :pipi:. По 12 "придружници" секој престој во различна земја, богами ќе создаде некоја љубопитност.

Инаку има изјавено љубов кон неколку машки. Имињата не ми текнуваат, но ќе проверам кои беа.
ее така, значи и ако има извор треба да видиме кој тоа го запишал и што запишал. Да оцениме дали писателот можел тоа да го знае, да го има видено или слушнато од некој.
Ко ќе најдиш, и ако најдиш - кажи ни.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
Имаш право на брак со личност која ја сакаш. Јас не. Ми зборите за дефиниција за брак, а ја заборавивте основната сила која ја започнува и одржува таа заедница.
Aко сакаш да партиципираш во општеството мора да се водиш по нивни, правила, норми и закони.
Дефулт закони.

Или се адаптираш или не. А девијантни појави порано се каменувале.
Ние во духот на цивилизираноста, имаме каков-таков соживот нели?

Остај љубов. Збориме за легалности и нелегалности, дискриминирање & stuff.
Oд правна гледна точка, не сте дискриминирани. Ако ви овозможат додатни закони ние, обичните, ќе сме.

Ондак то.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
С
Имаш право на брак со личност која ја сакаш. Јас не. Ми зборите за дефиниција за брак, а ја заборавивте основната сила која ја започнува и одржува таа заедница.
Јас ја сакам Анџелина Џоли.
Но законот не ми дава право да ја земам за жена, ниту државата ќе интервенира да ми ја направи жена.

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Од одговорот гледам дека немаш аргументи и докази дека александар или Филип биле гејој или бисексуалци.
Само џаба муабети им вадиш на луѓе кои се мртви скоро 2500 години и кои не можат да кажат ништо самите за себе околу тоа...

Педерска работа.

Колку мојата толку и твојата педерска работа... и ти на живи луѓе им вадиш муабети дека не се, и сето тоа затоа што не дошле тебе да ти кажат оти се хомо... Педерска работа... ко твојата :)

Член од
2 јануари 2009
Мислења
239
Поени од реакции
16
Јок, не бил Филип би!
Македончиште бил. Ебаал женишча, праел јунаци и ги поразил грчишчана!

Инаку, на првото - false pretenses колку сакаш имало и ќе има насекаде!

Бог работи на мистериозни за нас и несфатливи начини!

Доколку силуваната го прифати Бог, ама искрено, во срцето, Бог ќе и помогне и ќе ја вознесе на скалилото во хиерархијата и ќе и обезбеди солидна живеачка. Но, само онаа која вистински го љуби Бог и која е десно ориентирана бидејќи само десницата на ДПМНЕ го чекори вистинскиот пат.

Бог не прави грешки! Грешници сме ние! Но, доволно е милозлив да ни дава преку искушенијата да се воздигнеме и возљубени да успееме.

П.С. Зојче, Гаро никому ништо не пика освен ако не е жена возљубена!
И Зојче песнопојче гејољубче, гаро не треба да го види Бог, бог е во мене, со мене!

ДиесИрае, кај сувото гори и суровото, не се тоас масакруи, тоа се исчистени души од гревовите пурифицирани за да може да се најдат крај Бог во рајските граидни доколку се покајат, а доколку не, во пеколот.

- Filip bil bezboznik, pagan, eretik, koj se poklonuval na fals bogovi. Ke napises nekoj citat od Biblijata za takvite, pa da vidime kade spored Biblijata treba da si go zavzeme mestoto, tvoeto maziste, i sozdavatelot na Makedonstinata Filip II?Ili pak Biblijata ja koristis SELEKTIVNO, i po potreba za ona za sto ti treba...a drugoto go stavas pod tepih, i velis : "PU PU - NE VAZI"

-Daj da te natrtam i jas tebe zaedno so Neptun, eden ubav maski gangbang, protiv tvoja volja, a potoa neka ti pomogne Bog ako saka, moze ke ti stavi pomada na gazeto da ne ti zezi...isto kako sto rece, deka Bog bi i pomognal na edna siluvana zena.

-A da se frlis Ti od Kameni,za da ti se procisti dusata, i da go fatis blazeniot pat kon rajot??Nema da bide samoubistvo, tuku procistuvanje:pos2::pos2::pos2:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
А може и по некој бан од тема за да се развие дискусија, нели?

Бан од тема за навредување на членови, Т-катер.

Држете ја дискусијата во нормални граници.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
51
Поени од реакции
3
Јок, не бил Филип би!
Македончиште бил. Ебаал женишча, праел јунаци и ги поразил грчишчана!

Инаку, на првото - false pretenses колку сакаш имало и ќе има насекаде!

Бог работи на мистериозни за нас и несфатливи начини!

Доколку силуваната го прифати Бог, ама искрено, во срцето, Бог ќе и помогне и ќе ја вознесе на скалилото во хиерархијата и ќе и обезбеди солидна живеачка. Но, само онаа која вистински го љуби Бог и која е десно ориентирана бидејќи само десницата на ДПМНЕ го чекори вистинскиот пат.

Бог не прави грешки! Грешници сме ние! Но, доволно е милозлив да ни дава преку искушенијата да се воздигнеме и возљубени да успееме.

П.С. Зојче, Гаро никому ништо не пика освен ако не е жена возљубена!
И Зојче песнопојче гејољубче, гаро не треба да го види Бог, бог е во мене, со мене!

ДиесИрае, кај сувото гори и суровото, не се тоас масакруи, тоа се исчистени души од гревовите пурифицирани за да може да се најдат крај Бог во рајските граидни доколку се покајат, а доколку не, во пеколот.
Ти пошто си голем верник и христијанин ќе цитирам една твоја реченица „Ебаал женишча, праел јунаци и ги поразил грчишчана!“.Ова ли ти е христијанска и морална реченица ,ова ли ти е христијанско и морално размислување.Не другар ти си фолирант само.Нити си христијанин,нити моралист само глумиш лудило тука.Еден форумџија убаво ти кажа дека не сака да се навратува на твоите постови и да ти ги брои твоите христијански гревови.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
-Daj da te natrtam i jas tebe zaedno so Neptun, eden ubav maski gangbang, protiv tvoja volja, a potoa neka ti pomogne Bog ako saka, moze ke ti stavi pomada na gazeto da ne ti zezi...isto kako sto rece, deka Bog bi i pomognal na edna siluvana zena.
Абе симпатичен дечко е
, само многу е крупен за мене, ама чим викаш двајца да се ставиме хехе, ќе пројде добро ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Колку мојата толку и твојата педерска работа... и ти на живи луѓе им вадиш муабети дека не се, и сето тоа затоа што не дошле тебе да ти кажат оти се хомо... Педерска работа... ко твојата :)
Јас во Македонија признавам само Коче и таа женската кои станаа самите и рекоа јавно “да ние сме гејој“.
За александар и филип знам само дека гејој од форуми му вадат муабети дека и тие биле хомо или би, али не даваат апсолутно никаков доказ валиден за тоа тврдење.

Јас сум бе нормален и чесен човек
(Хетеро се вели тоа скратено)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
Ти пошто си голем верник и христијанин ќе цитирам една твоја реченица „Ебаал женишча, праел јунаци и ги поразил грчишчана!“.Ова ли ти е христијанска и морална реченица ,ова ли ти е христијанско и морално размислување.Не другар ти си фолирант само.Нити си христијанин,нити моралист само глумиш лудило тука.Еден форумџија убаво ти кажа дека не сака да се навратува на твоите постови и да ти ги брои твоите христијански гревови.
http://en.wikipedia.org/wiki/sarcasm

Член од
2 јануари 2009
Мислења
239
Поени од реакции
16

Takvi se manirite na sovremenite dupelizaci/poltroni, koi ne biraat sredstva za da se dokopaat do ona sto namislile a koe im zavisi od "drugite",pomokni od niv, i na vlast.
Denes e Religijata i DMPNE, a utre koga ke si odat od na vlast, ke bide mozebi SDSM ili LDP pa duri i DUI...

Makijaveli filozofija:pos2::pos2:

Samo ne znam dali od tolku plukanje po gay populacijata, ke osvojat po nekoi poence kaj nadredenite, osobeno znaejki deka i samite nadredeni praktikuvaat gay sex, od Premierot, pa se do poniskite kasti, ministeri i sl...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зарем?? каде бе брат јас навистина во реалниот свет сум сторил такво нешто? Или заблиденици од виртуалава мислите дека само ова е вистинскиот живот. Ебате матрикс генерациите ебате! Излези бе надвор, играј фудбал, баскет, бркни женска, фати цице, не дреми пред монитор мислејќи дека тоа е вистинска реалност.

- Filip bil bezboznik, pagan, eretik, koj se poklonuval na fals bogovi. Ke napises nekoj citat od Biblijata za takvite, pa da vidime kade spored Biblijata treba da si go zavzeme mestoto, tvoeto maziste, i sozdavatelot na Makedonstinata Filip II?Ili pak Biblijata ja koristis SELEKTIVNO, i po potreba za ona za sto ti treba...a drugoto go stavas pod tepih, i velis : "PU PU - NE VAZI"

-A da se frlis Ti od Kameni,za da ti se procisti dusata, i da go fatis blazeniot pat kon rajot??Nema da bide samoubistvo, tuku procistuvanje:pos2::pos2::pos2:
А бе, ако е до тртење, тешко таа работа, јак ќотек маам!
Нептун, биѓаа, тој и може и сака и убаво ќе ви биде.

А пред да бидеме узнаени кој е Бог, се славеле паганските, штета за Филип, но на судот сигурно го признал и прифатил Бог, вистинскиот.

Абе симпатичен дечко е
, само многу е крупен за мене, ама чим викаш двајца да се ставиме хехе, ќе пројде добро ;)
Се напаливте, а девијации едни абоминантни за рисјанската правоверност!

Јас во Македонија признавам само Коче и таа женската кои станаа самите и рекоа јавно “да ние сме гејој“.
За александар и филип знам само дека гејој од форуми му вадат муабети дека и тие биле хомо или би, али не даваат апсолутно никаков доказ валиден за тоа тврдење.

Јас сум бе нормален и чесен човек
(Хетеро се вели тоа скратено)
Вадат муабети, ама никако да покажат доказ!

Јас сум рисјанин, следствено хетеро, како намерава Бог и како е природно! Right is right, left is wrong!

Sarcasm is the rhetorical device of using a characterization of something or someone in order to express contempt. It is closely connected with irony, in that the two are often combined in the same statement.

Takvi se manirite na sovremenite dupelizaci/poltroni, koi ne biraat sredstva za da se dokopaat do ona sto namislile a koe im zavisi od "drugite",pomokni od niv, i na vlast.
Denes e Religijata i DMPNE, a utre koga ke si odat od na vlast, ke bide mozebi SDSM ili LDP pa duri i DUI...

Makijaveli filozofija:pos2::pos2:

Samo ne znam dali od tolku plukanje po gay populacijata, ke osvojat po nekoi poence kaj nadredenite, osobeno znaejki deka i samite nadredeni praktikuvaat gay sex, od Premierot, pa se do poniskite kasti, ministeri i sl...
Не, започна владеењето на среќата, илјадагодишното царување на верата во МАКЕДОНИЈА. TAUSEND JAHRE REICH НА РИСЈАНСКОТО ВМРО!

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе педерлари, ве неќат нигде, бидете среќни шо не сте јавно стрелани, уште преку лебо и погача барат.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
51
Поени од реакции
3
Зарем?? каде бе брат јас навистина во реалниот свет сум сторил такво нешто? Или заблиденици од виртуалава мислите дека само ова е вистинскиот живот. Ебате матрикс генерациите ебате! Излези бе надвор, играј фудбал, баскет, бркни женска, фати цице, не дреми пред монитор мислејќи дека тоа е вистинска реалност.

А бе, ако е до тртење, тешко таа работа, јак ќотек маам!
Нептун, биѓаа, тој и може и сака и убаво ќе ви биде.

А пред да бидеме узнаени кој е Бог, се славеле паганските, штета за Филип, но на судот сигурно го признал и прифатил Бог, вистинскиот.

Се напаливте, а девијации едни абоминантни за рисјанската правоверност!

Вадат муабети, ама никако да покажат доказ!

Јас сум рисјанин, следствено хетеро, како намерава Бог и како е природно! Right is right, left is wrong!

Sarcasm is the rhetorical device of using a characterization of something or someone in order to express contempt. It is closely connected with irony, in that the two are often combined in the same statement.

Не, започна владеењето на среќата, илјадагодишното царување на верата во МАКЕДОНИЈА. TAUSEND JAHRE REICH НА РИСЈАНСКОТО ВМРО!
Некој има 20000 постови,а некој 60 и ќе те убедува за реалност.ЦЦЦЦ.Уште една твоја христијанска и библиска реченица„Излези бе надвор, играј фудбал, баскет, бркни женска, фати цице, не дреми пред монитор мислејќи дека тоа е вистинска реалност“.Уште една голема мисла и реченица од голем христијанин те ФОЛИРАНТ .

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе немате пичурник видено цел живот од седење пред компјутер, зато сте попедерчени, ајт надвор клецнете нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom