Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Gruevski ima dete, zenet, ceka novo mislam. Milososki ima dete, zenet. Manevski li e gay? Jankulovska zivee so momceto, zaedno kupija stan, od nemuaket svadba seuste nemaat napraveno, a i deka e prezafatena. Koj? Protugjer? Ima devojka.
Koj ajde?
Татко ми се познава со "пријателчето" на Грујо. И јас го имам видено исто така. Како од магазин изваден :wink:, просто да го изедеш. Сериозно му завидувам на Груевски.
Можеби за овие стихови треба да бараш потврда од Ватикан, на твоја штета, нема да ја добиеш. Па ти сега постирај цитати и што ти е знам што, но валидитетот на истите е под знак прашање.The Apostle Paul, writing by inspiration of the Holy Spirit, declares that homosexuality "shall not inherit the kingdom of God" (I Corinthians 6:9; 10).
"And such were some of you: But ye are washed, but ye are sanctified, but ye are justified in the name of the Lord Jesus, and by the spirit of our God" (I Corinthians 6:11). All of the sins mentioned in this passage are condemned by God, but just as there was hope in Christ for the Corinthians, so is there hope for all of us.
Ima spasenie i za vas, pokajte se gresnici!
Александар Македонски кој ги удрил темелите на Македонската Држава бил хомосексуалец. Антимакедонско е да плукаш по него како што плукаш по останатите гееви.Шо бе, сакаш да бидам антимакедонец?
Да пишувам глупости за да бидам читан?
Божјиот збор ќе оденке во ушите на правоверните и тие ќе се радуваат, а ќе ги оглуви и порази неверниците и девијантните бидејќи се грешници.
А ако не ми верувате, трк или во соборна или во окружната црква или кај вашиот локален советник од единствената македонска политичка опција.