Брат (Или сестра - како сакаш) шо има сеа ние да праиме (психо) анализи на .. едит ... не ти е никој крив шо не те прифаќа нормалната средина...Бидејќи има многу што да се дискутира за GLBT-популацијата и современите светски тенденции во оваа област, сметам дека треба една ваква тема, каде ќе се дискутира за сите аспекти.
1. Современи про- и контра-теории за хомосексуалноста;
2. Хомосексуалноста како историска појава;
3. Исламот и хомосексуалноста;
4. Христијанството и хомосексуалноста;
5. Другите религии и хомосексуалноста;
6. Легализацијата на геј-браковите низ светот;
7. Посвојувањето деца од страна на геј-парови;
8. Хомосексуалноста и СИДА-та;
9. Познати GLBT фаци;
10. Coming out- колку е тој важен за хомосексуалците;
11. Outing и дали го оправдувате;
12. Зошто дел од хомосексуалците организираат геј-паради?;
13. Дали имате пријател, другар, роднина, сосед... кој е геј?
14. Што го кочи процесот на прифаќање на хомосексуалците во Македонија?;
15. Македонија и политичка партија на хомосексуалците;
16. ''Ex-gay'' популација. Мит или реалност?
Админите нека кажат дали темава може да опстои вака, ако не да почнам да отворам посебни теми за секоја точка :smir:
јас и дечко ми навистина се интересираме како читавме човек кој држеше лекции за промискуитет и групен секс... а сега одеднаш една природна работа како хомосексуалноста ја молерисува со фарба наречена “божја реч“... :pos2:Dosta se prepravav deka sum toleranten!
Lgbt se devijacija, rak rana na prirodata i protivni na Bozjata rec!
A bog se znae i se gleda!
:pos2:Абе за некоја година со напредокот во генетиката вакви муабети ќе станат беспредметни.
Како прво, ќе може да се претпостави дали детето ќе ти биде геј па да можеш да го абортираш ако имаш желба.
После тоа, ќе има генетска терапија за веќе возрасен геј, да може, ако сака или му е наложено од системот, да се преобрати во хетеро.
Ќе се смееме на муабетиве во иднина.
Кој сакаш кој има некаква врска со генетика прашај го, комбинацијата на гени кои се потребни за да сте поинакви се или најдени или блиску до наоѓање.живела утопија... национализам и фашизам.
смрт народу...
навистина... кој сака да образложиме со дечко ми дека хомосексуалноста е природна... константна состојба?
Природно е широк поимнавистина... кој сака да образложиме со дечко ми дека хомосексуалноста е природна... константна состојба?
петтата недела од бременостапак ке прашам... во кој период од бременоста се структурира мозокот на бебето?
да... започнува... најважниот сегмент се случува меѓу 6тата и 8мата.петтата недела од бременоста
фетусот не може да ти биде жирант не може да гласа не може да извади лична карта.......да... започнува... најважниот сегмент се случува меѓу 6тата и 8мата.
дали пред тоа... фетусот веке е дефиниран како машки или женски?
(ХХ, ХУ)
Уште еден јалов обид за хумор,однапред осуден на пропаст како и 20.532 пати досега :pos2:Bog odlucuva za se, koi sme nie toa da go komentirame?