грешка си ако имаш некаде 20м нишо не ти прават. Ама на пример имаш поише од 50м те банираат а после некое време те одбанираат и ти вракаат 15% од чиповитеНе замарајте со префрлувања. Темава не е тезга, а и незнам колку пати треба да Ви се каже дека давање чипови со фолдирање, резултира со перманент бан.
грешка си ако имаш некаде 20м нишо не ти прават. Ама на пример имаш поише од 50м те банираат а после некое време те одбанираат и ти вракаат 15% од чиповите
Е то мене да ми се десит не го ресетирам акаунтот, од 90 М на 500 000 К, имат да си пукнам. Иначе DarkAngel_Sk добро си кажа 15%, од 90 милјони може толку излага да ти вратат 500 000 К.Не вракаат чипови...јас имав 95м и дадов на сестрами 10м и ме банирааа демек сум продавал (омфг на родената сестра ) и ми дадоа понуда за ресетирање на акаунтот и од 90+м ми останаа 500 000...така да не префрлајте кеш :salut:
А ако те фанат?Прво опомена па после бан.Така се дават пари ако не си знаел а не да седниш на маса со повеќе и да му праќаш чипови.Ако сакате да префрлите пари на некого, седнете на празна маса со тој што сакате да го напуните и вложувајте и станувајте и после пак седнувајте, вложувајте што поголема цифра па пак станувајте. И така тој ги освојува парите како победник без да се прави некоја трансакција.