Покер на Фејсбук

• Креатор на темата cige
  • Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Кога ќе почнат и по дома да ти доаѓаат да молат за 200,000 чипови затоа што поголемиот брат ќе ги утепал, ти станува јасно за покеров...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Не замарајте со префрлувања. Темава не е тезга, а и незнам колку пати треба да Ви се каже дека давање чипови со фолдирање, резултира со перманент бан.
грешка си ако имаш некаде 20м нишо не ти прават. Ама на пример имаш поише од 50м те банираат а после некое време те одбанираат и ти вракаат 15% од чиповите

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
конечно стасав до титулата PRO 5 M...Денеска ептен се намачив,имав 4.9 и никако до 5 да стасам...едно време паднав и за еден-два милиона,ама се вратив назат:pos2:

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
грешка си ако имаш некаде 20м нишо не ти прават. Ама на пример имаш поише од 50м те банираат а после некое време те одбанираат и ти вракаат 15% од чиповите

Не вракаат чипови...јас имав 95м и дадов на сестрами 10м и ме банирааа демек сум продавал (омфг на родената сестра :D) и ми дадоа понуда за ресетирање на акаунтот и од 90+м ми останаа 500 000...така да не префрлајте кеш :salut:

C

Crazy Diamond

Гостин
јас пред некое време се скарав со еден грк :) леле како го изнервирав :):) а после се скарав и со еден црногорец :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не вракаат чипови...јас имав 95м и дадов на сестрами 10м и ме банирааа демек сум продавал (омфг на родената сестра :D) и ми дадоа понуда за ресетирање на акаунтот и од 90+м ми останаа 500 000...така да не префрлајте кеш :salut:
Е то мене да ми се десит не го ресетирам акаунтот, од 90 М на 500 000 К, имат да си пукнам. Иначе DarkAngel_Sk добро си кажа 15%, од 90 милјони може толку излага да ти вратат 500 000 К.

Иначе ова банирањево е изгледа само за големи суми ако префлаш, зашо јас чера му земав на еден другар 50 000 и не добивме бан а и ко ке имам му давам на сите по 10-20-50 илјади чипови.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Леле бе, како добивате толку пари, блазе си ви. :)
Мене ич не ме сака карта. Што би рекле Србите: Нече карта поштеног човека. :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
поука - не префрлајте чипови на други ... најчеста причина за пиење бан ..чиповите се за секој посебно ..што фајде од фер-плеј ако се раздаваат
не правете повеќе акаунти од иста ИП адреса ..банираат и за тоа ...многу си пребацуваат пари од една сметка на друга:tapp:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Пфф зашо молите за чипови ако си бот и ако имаш 3 и 2 ке стаиш на дама и поп 50.000 ако не си ке идеш фолд и пак ќе имаш 50.000 не бидете Глупи играјте паметно и нема да ви требаат донации!

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Оваа ти е као WoW зараза....а седнеш нема стануење освен ако не те викне некој...иначе седнав еднаш играв не ми е интересно..незнам за вас..:salut:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
покеров е тапа...од 5.5М паднав на 1 милион,па пак се кренав на 4.1М...не идат големи карти...чудна работа:toe:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
imam 1 milion ,ако ти крејне еднаш се ке зимаш,а кога ке те фати малер се маленки бројки ,таков е комарот

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако сакате да префрлите пари на некого, седнете на празна маса со тој што сакате да го напуните и вложувајте и станувајте и после пак седнувајте, вложувајте што поголема цифра па пак станувајте. И така тој ги освојува парите како победник без да се прави некоја трансакција.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Ако сакате да префрлите пари на некого, седнете на празна маса со тој што сакате да го напуните и вложувајте и станувајте и после пак седнувајте, вложувајте што поголема цифра па пак станувајте. И така тој ги освојува парите како победник без да се прави некоја трансакција.
кој ке ми даде на мене

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
А ако те фанат?Прво опомена па после бан.Така се дават пари ако не си знаел а не да седниш на маса со повеќе и да му праќаш чипови.

Kajgana Shop

На врв Bottom