Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Уште малце и Pro 20 Mil :zlo:

mu se naogaat na nekoj na zaem nekolku iljadarcinja u stecaj otidov ja:S

немам сите ми ги замаа тапа сум,имав 300 на другар ми дадов 100, ми останаа уше 200 и тие отидоа,ако има некој да донира нека ме адд на мсн ljube_acmilan@hotmail.com па да се договориме

Денес почнав со 5к и стигнав до 1.5 м.Ќе продолжиме утре.

Тешко е до 100к да стигнеш после е ептен лесно.Највеќе сум имала 12 милиони сеа на милион паднав,на 20.000/40.000 се фаќаат по милиони.

И јас сум про 10 милиони се качив до 15 и сега паднав на 2 милиона.Ги изгубив сите на голема маса во која се добиваат до 10 милиони од една игра.:vozbud:

Ко ке ми е досадно поигрувам по малце 500 К сум а сега имам 20 000 чипој ако имат некој нека дајт на заем некој чип.. :)

јас сум 250 К,имам во моментот 289 илјади добар сум само да не сум под 100 и задоволен сум.

Тешко е до 100к да стигнеш после е ептен лесно.Највеќе сум имала 12 милиони сеа на милион паднав,на 20.000/40.000 се фаќаат по милиони.

Да, најтешко е до 100 К, кога ке стасаш до тука одма можеш 500 да напрајш, еве јас никако неможам да кренам од милјон и нешто паднав на 10 К и се уште неможам никако да кранам барем 100 К

сТВАРНО ИМАЛО ПРОГРАМА ЗА free cips ако ја има,пратете по пп

Кој те лже со вакви работи бе тоа фри чипс само може да ги купиш.
Ако сакаш за интернет да ти дојде + 100000 долари на сметка купи си ХАхахахах

Незнам за free cips а знам дека имат една ти кажуват колку проценти можеш да добијаш на та рака ко на Канал 5 покерон ако го имате гледано.

Незнам за free cips а знам дека имат една ти кажуват колку проценти можеш да добијаш на та рака ко на Канал 5 покерон ако го имате гледано.

Епа ајде, ја има некој?

Баталив ја ова, него ме интересира дали е можно некако чиповите од покерот да си ги префрлам на блекџекот на кој дремам интензивно е и каде-каде помангупски патем кажано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom