Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Зависна станав од покерот...играв уште пред да имам фејсбук, а после тоа и таму се убацив... пред спиенје или на станување со кафе тоа правам и кога и да ми е досадно покер играм. Имам 620.*** нешто хаха

Маме му ебам, од 523 K паднав на 14 K. Инаку гледам на топици кај децава од други градови : се продаваат чипови, 1М за 90, 80 денари. Скапо скапо, кај нас во Прилеп 1М се продава за 30 денари :)

Јас чипови давам за џабе затоа што престанав да играм.Ми здосади

Масава е змк,седнувам ми дава боја вој тројче имаме маваме ал ин ми ги зима со тројче ја со боја омг..

Маме му ебам, од 523 K паднав на 14 K. Инаку гледам на топици кај децава од други градови : се продаваат чипови, 1М за 90, 80 денари. Скапо скапо, кај нас во Прилеп 1М се продава за 30 денари :)
И како бизнисот разработен ли е:uvo:

од 20 милиони почнав да се заебавам и паднав на 5 милиони ама утре загреан ако бидам ќе го скапам покерот.Ни Зунга ќе неможе да ме запре.ХАХХАххах се шалам бе може БАН да ми дадат.(Ама така педерски ќе ме тепаат ХАхахах)

Јас чипови давам за џабе затоа што престанав да играм.Ми здосади
Исто и јас.Еден месец играв и веќе почна да станува досадно.Имам уште 50 отприлика и ги давам.

Ма глупости се дешават.Јас со флеш она со трилинг и ми зе 17к:tapp:

Абе не ја сфаќајте ја играва озбилно сфатете ја како забава игра во која треба да уживате.
Иначе јас од 20 милиони паднав на 0 и баш ми е гајле си играм за забава.
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ОВАА ИГРА

Толку од играњето ..ебате малерот ..месец дена неможам над 100.000 да отидам .. со 95.000 all in ..2 кеца у рука на ривер уште еден излага :music5:.. .. и некој од филипините ми вади покер со 4 тројки :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom