Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Имам на едното 260,00 на другото 25,000 ного е заразно ама полека ,полека ми досадува само го играм со другарите кога ке се збераме на иста маса,мн. поинтересно е со некој што го знаеш а Грците ги правиме за никаде ххехе,така им треба мамата нивна

Од два ипол милиона паднав на 40 илјади..Ме уби карта..

Ууууууу, го игарм подолго време, максимумот ми е 2, 800 000 милјони ама сега имам саде 30 000 илјади ме заеба една карта... Многу заразна игра а ако седнеш да играш треби да имаш слободно време, а и ако немаш кога си заразен ќе си купиш и ке си играш. Иначе имам забележано дека од двнаесет на полноќ до два на полноќ ми е среќниот термин.
Би било интересно кога би се направел Кајгана Покер на кого ке играме ние форумџииве :vozbud:.

Имам некои 250 000 и тотално сум зависна од играва!! Ги научив сите финти, земав доста пари на блефирање, а во една прилика седнав на маса полна со Грци и ги обрав:baeh: доста добро ми одеше тој ден:)

Имам некои 250 000 и тотално сум зависна од играва!! Ги научив сите финти, земав доста пари на блефирање, а во една прилика седнав на маса полна со Грци и ги обрав:baeh: доста добро ми одеше тој ден:)
А колку ти е максимумот?

Кој финти у покер жити све?
А за тоа шо си земала пари на блеф ти е среќа, некад ке ти запали некад не зависи со какви играчи играш:smir:

3 милиони денес ги направив
изгледа ми е денес среќен ден за покер

За покер сум шупак али да пробам.

ее да прашам нешто а али се продааваат чипови од фејсбук,во вистински пари,сум слушнал дека се продавало а дали е точно којзнае.Може некој да ми одговори?

ее да прашам нешто а али се продааваат чипови од фејсбук,во вистински пари,сум слушнал дека се продавало а дали е точно којзнае.Може некој да ми одговори?
Извини вака ама треба да си луд за да купиш чипови од фејсбук за вистински пари.Како и да е на Фејсбук мора да ти дојдат над 3000К дневно(бар кај мене) бесплатно.Затоа има ачивментс бе да ти дава бесплатно пари.Ако платиш вистински пари за имагинарни чипови НЗ ШО ДА ТИ КАЖАМ.

П.С. Да се пофалам од 3 милиони на 7 милиони денес до вечер уште повеќе.

Извини вака ама треба да си луд за да купиш чипови од фејсбук за вистински пари.Како и да е на Фејсбук мора да ти дојдат над 3000К дневно(бар кај мене) бесплатно.Затоа има ачивментс бе да ти дава бесплатно пари.Ако платиш вистински пари за имагинарни чипови НЗ ШО ДА ТИ КАЖАМ.

П.С. Да се пофалам од 3 милиони на 7 милиони денес до вечер уште повеќе.
А прифаќаш чипови на фејсбук за зеленки? :pipi:

А прифаќаш чипови на фејсбук за зеленки? :pipi:
Абе не треба зеленки јас давам на покерот бесплатно.Ама давам нормална сума а не некој ми дојде да ми бара 1 милион(здрав ли е???).На сите што ми побарале до сега сум им дал(во рамки на дозволеното).Значи не треба зеленки само кажи и одма ти давам бе.ОСОБЕНО ДАВАМ НА МАКЕДОНЦИ.

Абе не треба зеленки јас давам на покерот бесплатно.Ама давам нормална сума а не некој ми дојде да ми бара 1 милион(здрав ли е???).На сите што ми побарале до сега сум им дал(во рамки на дозволеното).Значи не треба зеленки само кажи и одма ти давам бе.ОСОБЕНО ДАВАМ НА МАКЕДОНЦИ.

Да те аднам ке ми дајш 5-10 К колку да тргнам зошто 500$ имам :)

А имат една опција како беше, мислам 750 000 чипови за вистински 100$ ама тоа може во странство може незнам треби да имаш некаква си картичка или интернетите му се колку торошиш толку пралќаш па тие 100$ да му дојдат на сметката на интернет.

Да ми прате некој 3-4 ијади чипа?

Еј знаете што треба да имаш за приватна маса? Има некој од вас? Ако има можеме да правиме Кајгана турнири на Фејзбук :).

Патем да прашам ама да не ми се смеете:
Јас не дека не ги знам правилата во играва туку сакам да ги знам по редослед што е најако. Знам дека најако е да имаш каква било скала но најдобра е скала од 10,12,13,14,1.
Е што иде после скалата?Боја? Или два пара? Во боја што е појако јас да имам 1 лист а на маса 4 лисја или јас 2 лисја на маса 3 лисја.
Ако има некој добродушен да ми ги објасни овие ситници :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom