Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Трагично Бранко сите го сакале да сите 6% грагани.Веке ми станува жал за лугево како хипнотизирани не можат да погледнат подалеку.Колкаво ли ке биде разочарувањето кога ништо нема да се смени во маредниот период во сликата за СДСМ кај народот

Site 6% go sakaat ...

Verojatno toa sakase da kaze covekot...

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Трагично Бранко сите го сакале да сите 6% грагани.Веке ми станува жал за лугево како хипнотизирани не можат да погледнат подалеку.Колкаво ли ке биде разочарувањето кога ништо нема да се смени во маредниот период во сликата за СДСМ кај народот
Е сега не му кинете 25% од рејтинг.
8% е, не е 6. (види ја последната анкета)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.171
Ништо нема да се смени во СДСМ, за жал.

Иако Црвенковски беше претседател тој сепак беше таен лидер на СДСМ. Без него ништо не се можеше. Значи де факто ништо не е сменето, само што тој не е поќе претседател на Македонија и го наместија Заев за в.д. лидер а сега ќе го вратат во Струмица.

Ја лично неможам да го сфатам ова. Скоро секаде после пораз лидерите даваат оставка и доаѓа до промена на врвот. Само во СДСМ истите си се вртат. Само Шеќеринска си се одкажа.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ништо нема да се смени во СДСМ, за жал.

Иако Црвенковски беше претседател тој сепак беше таен лидер на СДСМ. Без него ништо не се можеше. Значи де факто ништо не е сменето, само што тој не е поќе претседател на Македонија и го наместија Заев за в.д. лидер а сега ќе го вратат во Струмица.

Ја лично неможам да го сфатам ова. Скоро секаде после пораз лидерите даваат оставка и доаѓа до промена на врвот. Само во СДСМ истите си се вртат. Само Шеќеринска си се одкажа.
Janlas si...so postojna debata Bicikl-Debilijan...dvajcava parce se pravea ama samo vmro dobivase...barem od tie sto izleguvaa...

Sega ce ima sosem nov pristap...Bicikl ce si tera monolog...NG ce si tera monolog...a BC ce odi na dijalog so site...pa duri i kaj Latas...to ce bidi veselo...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Tuku kakov iskren "ZAGRLJAJ" od Zajko , nikogas ne sum videl covek koj ja gubi pozicijata tolku da se raduva...
Kakva poslusnost ...sekoja cest za B.C.
A Zajko ke mu bide vecen dolznik...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бре што да работи човекот по струка? Се знае политичар до смрт, ако не ќе му дадат некоја невладина, институт или аналитачар како Љубчо :toe:.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Кој пречек му беше приреден на БЦ пред сеиштето на СДСМ.Па скандирања,па факели,па паѓање во несвест, па изгрбавена баба со бастун која едвај чека да го види "Папата",па надежи за соборување на Владата...
Као да се врати од Марс БЦ.Бре,бре...
Демек ние нафта пиеме и не знаеме дека секој втор ден беше во седиштето на СДСМ.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Кој пречек му беше приреден на БЦ пред сеиштето на СДСМ.Па скандирања,па факели,па паѓање во несвест, па изгрбавена баба со бастун која едвај чека да го види "Папата",па надежи за соборување на Владата...
Демек ние нафта пиеме и не знаеме дека секој втор ден беше во седиштето на СДСМ.
Бог да чува и да...Бранко!
таква ситуација а?:pos2::pos2:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Vo sekoj slucaj ja mu cestitam , ja unisti partijata , za sega da ja voskresnuva...

Tuku im se cudam na Bucko, Makraduli, Sekerinska , a najmnogu na ZAjko....
Sto luge ke bea be ...

Edinstveno mu cestitam na Nikola Popovski koj izleze od partijata i ne se IZLESINARI da se prikluci kon nekoja druga partija, nitu pa se obide da formira instant partija...

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Па темава така е поставена.Или Б.Ц не се коментира.А ако е Груевски лава карпи ке фрлате врз него.СДСМ освои 260.000 гласа со се НСДП Партија на пензионери ЛДП ЛП Партија на зелени радикална странка на србите идр.А Кедев 2004 освио сам над 300.000.Како одговорни грагани сфакаме дека постои можност и понатаму да имаме слаба опозиција а тоа не е добро за цело општество.Слаба опозиција но со интригант на чело кос со своите инсталации ке дрма кој знае што е во план нова војна притисоци однадвор.Така за разлика од вас гајле ни што ке ни се случува со државата а поготво што пак ке имаме таква опозиција.олицотворена во една личност
Ete,ova e najsmesno kaj vmrovcite.. kao oni se sEkirale da ima jaka opozicija vo drzavava... demek oni svakaat deka za edna demokratska drzava treba stabilna opozicija.. duri da pomslis deka oni se poveke zagrizeni za SDSM otkolku nie samite.. vidi finta. vmrovcinja zlatni,duri da ti padne zal deka nekogas loso si pomislil za niv.. A od druga strana tepaat na plostad ako iskazes poinakvo mislenje... Vtoro.. tema Branko,normalno eden tip ovde u pravo koga rece,sto na vas vi e gajle sto se desava u nas dvor?.. pa koga nie go komentiravme gvujo koga bevte opozicija (jes da stvarno nekako ic ne bese za komentar coveceno ;) , e sega koga e premier normalno deka ke komentirame, raspolaga so nasite sredstva,na drzavata i so nejzinite interesi.. Sega sto raspolaga na nekoj svoj nacin slicen na diktatura i toa e veke druga tema. Za Brane samo edno mozete da kazete site : LEGENDA .. :)

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Ete,ova e najsmesno kaj vmrovcite.. kao oni se sEkirale da ima jaka opozicija vo drzavava... demek oni svakaat deka za edna demokratska drzava treba stabilna opozicija.. duri da pomslis deka oni se poveke zagrizeni za SDSM otkolku nie samite.. vidi finta. vmrovcinja zlatni,duri da ti padne zal deka nekogas loso si pomislil za niv.. A od druga strana tepaat na plostad ako iskazes poinakvo mislenje... Vtoro.. tema Branko,normalno eden tip ovde u pravo koga rece,sto na vas vi e gajle sto se desava u nas dvor?.. pa koga nie go komentiravme gvujo koga bevte opozicija (jes da stvarno nekako ic ne bese za komentar coveceno ;) , e sega koga e premier normalno deka ke komentirame, raspolaga so nasite sredstva,na drzavata i so nejzinite interesi.. Sega sto raspolaga na nekoj svoj nacin slicen na diktatura i toa e veke druga tema. Za Brane samo edno mozete da kazete site : LEGENDA .. :)
Која е таа диктатура жити се? Кој е крив на СДС што ВМРО ги гази 3-4 години по ред на избори? Кој му е крив на СДС што го сквернави социјализмот што го носи во своето име. Јас сум социјалист а го мразам СДС, така да види колку е твојата партија на прав пат.

Верувај во Македонија има луѓе што го сакаат Грујо ама има многу повеќе што го мразат Бране, така да .............

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Треба уште да умре и ќе постане легенда...

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Која е таа диктатура жити се? Кој е крив на СДС што ВМРО ги гази 3-4 години по ред на избори? Кој му е крив на СДС што го сквернави социјализмот што го носи во своето име. Јас сум социјалист а го мразам СДС, така да види колку е твојата партија на прав пат.

Верувај во Македонија има луѓе што го сакаат Грујо ама има многу повеќе што го мразат Бране, така да .............
Tuka veke ima drugo prasanje.. kolku si ti na prav pat :pos2:

Треба уште да умре и ќе постане легенда...
Vidis , vo svetot postoi i termin, ziva legenda.. ako si cul :).. taka da ne se zamaraj okolu legendite mnogu ;)

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Tuka veke ima drugo prasanje.. kolku si ti na prav pat :pos2:
Еве ајде помогни ми и кажи ми една социјалистичка мерка во времето на владеење на СДС?

Кај што не направија они ништо во таа насока се дрзнаа да критикуваат и

-намалување на ддв за земјоделци
-поголеми субвенции за земјоделци
-ваучери за студентите на последна година
-бесплатен интернет во селата

Партија со елитисти и без идеологија е тоа е СДС. Можат само да лажат морони и пензионери што во нив го гледаат Тито и никој друг. Јас сум доволно образуван за да знам за какви идиоти станува збор.

Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Ete,ova e najsmesno kaj vmrovcite.. kao oni se sEkirale da ima jaka opozicija vo drzavava... demek oni svakaat deka za edna demokratska drzava treba stabilna opozicija.. duri da pomslis deka oni se poveke zagrizeni za SDSM otkolku nie samite..
Во право си тука. Смешни се изјавите од типот ``Нас ни треба стабилна опозиција`` дадена од страна на Власта. Дефинитивно на ВМРО повеке му одговара уништена опозиција отколку стабилена опозиција. За тоа што и одговара на Македонија е друго прашање.

Vtoro.. tema Branko,normalno eden tip ovde u pravo koga rece,sto na vas vi e gajle sto se desava u nas dvor?.. pa koga nie go komentiravme gvujo koga bevte opozicija (jes da stvarno nekako ic ne bese za komentar coveceno ;) , e sega koga e premier normalno deka ke komentirame, raspolaga so nasite sredstva,na drzavata i so nejzinite interesi.. Sega sto raspolaga na nekoj svoj nacin slicen na diktatura i toa e veke druga tema.
Ова нешто како `` ние не го коментиравме Груевски, зошто сега вие го коментирате Црвенсковски``??:pos2:
Слушај ако менталитетот во членството на СДСМ е да никој не се сомнева во Бранко Црвенковски, тоа не значи дека останатите немаат право да се сомневаат во постапките и целите на ``Папата``.

Za Brane samo edno mozete da kazete site : LEGENDA .. :)
Легенда е дефинитивно. Само прашањето е дали е позитивна или негативна легенда??

Kajgana Shop

На врв Bottom