Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ја би ја преименувал темава во: За колку време Бранко ќе го собори Груевски од власт ?
Прва шанса да го смени Груевски(собори е многу тежок збор,освен ако не мислеше државен удар и сл.),БЦ ќе добие во јуни 2012 г.:toe:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Апсолутно.....но легални средства може да бидат и предвремени избори :toe:
Па нели имаше сега пред некој месец.Или можеби сакатесега да се пробате и со Бранко.И после ќе ми кажете:пастири обединувачи месии и што уште не а враќањево на ДОНОТ го чекате како лично господ бог да се вратил на земјата.Убаво ви пиша некој Бранко никогаш и не заминал и никогаш не го напуштил кормилото на СДСМ.

R

RAYTHEON23

Гостин
Мене ме разоќарува што и покрајова добиваат 250.000 гласови.Нивното гласачко тело требаше еднаш да ги лупне од земја сериозно за да допринесат за виоведување реформи.Ова зборува за слаба демократска свест кај дел од гласачкото тело.која својот глас не го дава за СДСМ туку за мала група фолиранти на чело со вождот Бранко
ма таа маса мислеше дека ако победат мед и млеко ке тече

Прва шанса да го смени Груевски(собори е многу тежок збор,освен ако не мислеше државен удар и сл.),БЦ ќе добие во јуни 2012 г.:toe:
предизборни......:toe:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
:pos2:Дотогаш Никола сам ќе падне.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе каде тоа гојдо се враќа пак на политичка сцена... нека оди со Љубчо Георгиевски нека пијат алкохоли и нека се лечат од депресии некаде подалеку од политичката и билокаква функција во оваа држава.

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Мене ме разоќарува што и покрајова добиваат 250.000 гласови.Нивното гласачко тело требаше еднаш да ги лупне од земја сериозно за да допринесат за виоведување реформи.Ова зборува за слаба демократска свест кај дел од гласачкото тело.која својот глас не го дава за СДСМ туку за мала група фолиранти на чело со вождот Бранко
Ако го гледаше Латас кај Јанко..... човекот рече дека СДСМ е партија која не треба да се занемари и која и со никаков кандидат може да освои 250.00 гласови во секое време. Мало опуштање кај власта и ќе се сменат улогите.

H

HITCH

Гостин
Се додека се Б.Ц. и Бучко во сојузот никогаш нема да дојдат на власт нека не гледаат еднооки која мајка ја бараа пред Американска амбасада да протестираат дека НАТО ја нападнале Србија:kesa: Инаку чекам да видам дали БЦ навистина одлепил па мисли пак да се враќа со лоповите негови:vozbud::vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Na 24 Maj naaaaaaaarodot ke ja zeme sudbinata vo svoi race, na 24 Maj papata se vraka na golema vrata, za edna golema pobeda, pobeda za MAKEDONIJA.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Или евентуално 2010/2011-та :toe:

Па нели имаше сега пред некој месец.Или можеби сакатесега да се пробате и со Бранко.И после ќе ми кажете:пастири обединувачи месии и што уште не а враќањево на ДОНОТ го чекате како лично господ бог да се вратил на земјата.Убаво ви пиша некој Бранко никогаш и не заминал и никогаш не го напуштил кормилото на СДСМ.

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Па фала јасно дека не се занемарување.Тоа е партијата шо ја контролираше оваа млада држава над десет години.Ова што сега им се случува е само казна за неуспехот на Македонија од осамостојувањето до денес,кој многу лесно им се прилепи ним и само ним.Ќе беше поинаков теренот ако Георгиевски останеше на чело на ВМРО,ама тој излезе предавник и сите гревови на ВМРО ги одвлече со себе во Бугарија.
Од друга страна,Бранко Црвенковски е секогаш тука.Лошо,арно он е тука и го сноси товарот.Тоа е за почит,бидејќи со оваа политика на ВМРО јас лично не верувам Груевски да остане да го води ВМРО после 2012.

M

MKEUpatriot

Гостин
Ако го гледаше Латас кај Јанко..... човекот рече дека СДСМ е партија која не треба да се занемари и која и со никаков кандидат може да освои 250.00 гласови во секое време. Мало опуштање кај власта и ќе се сменат улогите.
Sе е тоа во ред сепак е најголема опозициска партија проблем е зошто ги добива за новата понуда новата енергија.Еве последниве избори требаше сопственото членство да ја лупне бидејки со таа актуелна политика губат од 2005.Значи нешто не ево ред со политиката на актуелното раководство

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Sе е тоа во ред сепак е најголема опозициска партија проблем е зошто ги добива за новата понуда новата енергија.Еве последниве избори требаше сопственото членство да ја лупне бидејки со таа актуелна политика губат од 2005.Значи нешто не ево ред со политиката на актуелното раководство
Па чуму тогаш паника во ДПМНЕ од неговото враќање.

Ако не го бива ќе си губат до 2025 :toe:

M

MKEUpatriot

Гостин
Не е паника туку страв мој личен дека уште долго време ке немаме силмна опозиција коректив на власта а со тоа и ризика власта да забега и не едобро за општеството таква дипропорција.А нема страв од Бранково вракање бидејки тој никаде не замина тој е тука лидер од 1992-2009 сега само и официјално

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Не е паника туку страв мој личен дека уште долго време ке немаме силмна опозиција коректив на власта а со тоа и ризика власта да забега и не едобро за општеството таква дипропорција.
Власта одамна забега.
Токму затоа и Бранко се враќа :toe:

M

MKEUpatriot

Гостин
А ако не забегаше немаше да се врати? Мислам под како ти го разбираш забегувањето.Зналчи не се врака затоа што СДСм изгуби и забега во поразите и распад не терен.Се врака затоа што власта нонстоп победува мммм интересна теза не сум размислувал

Kajgana Shop

На врв Bottom