Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
R

RAYTHEON23

Гостин
Реално, Црвенковски ќе биде во лоша ситуација. Тој нема никаков политички мандат, значи не е пратеник, ни градоначалник. Иако како лидер е главен човек во партијата, тој сепак ќе биде оддалечен од политичкото секојдневие.
Ова добро се виде кај Заев, тој како градоначалник на Струмица и лидер на СДСМ поќе беше градоначалник него лидер на партија и се дешаваше 2 недели да не се појави на телевизија. Истото ќе биде со Бранко Црвенковски.

не бране е уигран и искусен знае тој што ке работи...а тоа ке биде победа на наредни избори...впрочем опозиција тоа и бара-е сега ке треба да се тргнат тапите застарени кадри...ама и Б.Ц..цццццц чим се врака има нешто,ама не го свакајте тоа како удар против власта туку како плус бидејки помокна опозиција=помокна власт:toe:

Ama so e najinteresno ke ja smeni bojata na partijata od sina vo crvena zosto bratskite partii vo drugite zemji se crveni.Taka da sega znaci se 102.02% se komunisticka partija
само да те подсетам социјалдемократијата нема никаква врска со комунизмот...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.171
не бране е уигран и искусен знае тој што ке работи...а тоа ке биде победа на наредни избори...впрочем опозиција тоа и бара-е сега ке треба да се тргнат тапите застарени кадри...ама и Б.Ц..цццццц чим се врака има нешто,ама не го свакајте тоа како удар против власта туку како плус бидејки помокна опозиција=помокна власт:toe:
Дане планират државен удар есенва? :toe:

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Само да те потсетам дека СДС немаат врска со социјалдемократија. Тоа што си го дале тоа име тоа нека не ве лаже. Тоа се елитисти што не знаат што е социјализам.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
СДС искрено крајно ме разочара.................јас се надевава дека барем сеуште има млади прогресивни сили во сдс ама очигледно е дека нема туку има само млади бескичмењаци без идеологија кои чекаат некој друг да има каже како да поставуваат морални норми и ставови.

R

RAYTHEON23

Гостин
Дане планират државен удар есенва? :toe:
не опозиција ретко успева кон такво нешто....а и треба голема поддршка за таков потфат(однадвор)мислам дека ке одат на легален начин да придобијат членство оти бране не е глуп ја научија лекцијата.....

инаку за државен удар можен е само ако народот излезе на улица поради сиромаштијава и мизернава состојба...не мора да биде ко АТИНА за два дена кај нас ке се реши-значи само народот ако се побуни -а тоа тешко,мислам како кога и синдикатот не е на работниците туку на владата и финансиран од неа..

Само да те потсетам дека СДС немаат врска со социјалдемократија. Тоа што си го дале тоа име тоа нека не ве лаже. Тоа се елитисти што не знаат што е социјализам.
не реков дека имаат извини не си ме разбрал...ги знаеме ние СДС...

само штета е што младите кадри не можат светлина да видат од октоподите:jaj:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ја би ја преименувал темава во: За колку време Бранко ќе го собори Груевски од власт ?

R

RAYTHEON23

Гостин
Ја би ја преименувал темава во: За колку време Бранко ќе го собори Груевски од власт ?
а зошто да го собори??

СДС искрено крајно ме разочара.................јас се надевава дека барем сеуште има млади прогресивни сили во сдс ама очигледно е дека нема туку има само млади бескичмењаци без идеологија кои чекаат некој друг да има каже како да поставуваат морални норми и ставови.
и јас сум разочарон...но и од вмро...по се изгледа победата им удри у глава а не се свесни дека едвај цензус добија

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14

Nikoj ne rece deka ima ama site dobro znajme deka se pro-komunisti

R

RAYTHEON23

Гостин
Апсолутно.....но легални средства може да бидат и предвремени избори :toe:
апсолутно се сложувам,но зависи до пулсот на народот...а мене и да ти кажам право ми оди натакај(60%)неизлезеност=незадоволство...криза како и се поголеми и поголеми проблеми-кои за жал принципиелната ни власт не ги вишла упсс уствари еднаш се сретнал со сведмилк и од една глетка излезе-честитка.....шала настрана народот е очаен ништо не е сменето.

Nikoj ne rece deka ima ama site dobro znajme deka se pro-komunisti
кажи екс...а ги има такви и во сите партии

R

RAYTHEON23

Гостин
туку навистина ме интересира дали ке има реорганизиранје...исто и надзорниот одбор-катастрофа е

M

MKEUpatriot

Гостин
Мене ме разоќарува што и покрајова добиваат 250.000 гласови.Нивното гласачко тело требаше еднаш да ги лупне од земја сериозно за да допринесат за виоведување реформи.Ова зборува за слаба демократска свест кај дел од гласачкото тело.која својот глас не го дава за СДСМ туку за мала група фолиранти на чело со вождот Бранко

Kajgana Shop

На врв Bottom