Сателитскa антена

• Креатор на темата Креатор на темата mishko
  • Време на започнување Време на започнување
Imam cccam 2.1.4. Otvoriv dyndns account, se setirav na dreambox-ot i na ruterot. Medjutoa ne mozam da dobijam c linija i ne znam dali ke mi funkcionira sheringot t.e dali mi e dobro setiran cccam-ot.Moze li nekoj da mi prati na mail setiran cccam.cfg. Pozdrav
ilindenska@gmail.com

Pa za c linija da dobijes treba da se razmenuvas vo sat-times.com vo cccam freeshering sesija ke si napravis f linija vo cccam.cfg i ista clinija znaci istiot user i pass da ti bide isto na f i c linijata.tvojata c linija sto si ja napravil ne ja stavas vo cccam.cfg tuku mu ja prakas na toj so koj so ke se razmenuvas.a on koga ke ti prati c linija ja stavas taa vo tvojot cccam.cfg.i za drug pravis isto i menuvas drug user i pass za drug korisnik.
Tolku od mene.
pozz

znaci prosto receno f linijata kaj tebe e steker :) a c linijata sto mu ja prakas e produzen kabel i se voospostavuva vrska megu tvojot i negoviot resiver.

vo ruterot ke go namestis ova DDNS Retry Time 0 hours
za sam da ti ja updatuva ip adresata vo dyndns.org

Pa za c linija da dobijes treba da se razmenuvas vo sat-times.com vo cccam freeshering sesija ke si napravis f linija vo cccam.cfg i ista clinija znaci istiot user i pass da ti bide isto na f i c linijata.tvojata c linija sto si ja napravil ne ja stavas vo cccam.cfg tuku mu ja prakas na toj so koj so ke se razmenuvas.a on koga ke ti prati c linija ja stavas taa vo tvojot cccam.cfg.i za drug pravis isto i menuvas drug user i pass za drug korisnik.
Tolku od mene.
pozz

znaci prosto receno f linijata kaj tebe e steker :) a c linijata sto mu ja prakas e produzen kabel i se voospostavuva vrska megu tvojot i negoviot resiver.

vo ruterot ke go namestis ova DDNS Retry Time 0 hours
za sam da ti ja updatuva ip adresata vo dyndns.org

Ne mozam da dobijam clinija na sat-times. Site baraat razmena. Mozes li SASEMKD da mi pratis nekoja makar za proba da vidam dali funkcionira cccam-ot. Odnapred blagodaram. Na sat-times sum isto mastermkd

Dobiv nekolku linii. Blagodaram za pomosta vo forumov. A ako saka nekoj, mozeme i nie vo forumov da si razmenime linii. Pozdrav do site

каде во македонија има да се купат оригинални 500хд и 800хд?

каде во македонија има да се купат оригинални 500хд и 800хд?
Колку што разбрав, оргиналните веќе 3 години не се продавале нигде. Секаде кај што има дримбокс е кинески.

Колку што разбрав, оргиналните веќе 3 години не се продавале нигде. Секаде кај што има дримбокс е кинески.

ебати државата, не можеш оригинален производ да си купиш

800 hd mozes da ja poznaes pozadi po strafovite bea 2 srebreni 2 crni a na klonot se site srebreni isto taka i kabelot na klonot e spakuvan vo kesicka dodeka na originalot e vrzan so lastik.i drugi raboti ima ali ne sum doma za da proveram so bese i da vi pisam.pozz

800 hd mozes da ja poznaes pozadi po strafovite bea 2 srebreni 2 crni a na klonot se site srebreni isto taka i kabelot na klonot e spakuvan vo kesicka dodeka na originalot e vrzan so lastik.i drugi raboti ima ali ne sum doma za da proveram so bese i da vi pisam.pozz

се е тоа ок и од голема помош, него проблемот е тоа што тука не ни можеш да набавиш оригинал

ебати државата, не можеш оригинален производ да си купиш
Не во државава, колку што прочитав не се ни произведува одамна...

се произведува! тоа се нови модели што ги пишав, стариот 500s, нормално не се произведува, ко што пиша и ти... одамна!

A moze li nekoj da objasni dali Dreambox 800 HD (makedonskiov t.e kineski) e najdobar vo odnos kvalitet/cena i toa sto mozes da gledas ili ima i nekoja druga solucija.
P.S. Valjda site HD programi so shering gi otvara neli ? nema vrska sto se HD?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom