Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам ресивер Strong
Како и каде да влезам за да ги внесам кодовите за да ми се отвараат заклучените програми?
И ја имам Strong+ S630SC , и ако може да ми кажете како да побарам кодови , сателитската ми е наместена само на THOR ( ако се пишуваше така ) , али кај што ми е сателитската у куќа неам интернет , па ако занае некој како да ги најдам кодовите , ако може пишете ми по ПП . Фала однапред![]()
И ја имам Strong+ S630SC , и ако може да ми кажете како да побарам кодови , сателитската ми е наместена само на THOR ( ако се пишуваше така ) , али кај што ми е сателитската у куќа неам интернет , па ако занае некој како да ги најдам кодовите , ако може пишете ми по ПП . Фала однапред![]()
Ke prorckas vo dreambox vo menito i ke najdes uninstal softver taka neso bese i ke vidis uninstal cccam zosto tvojot e samo cccam.bin toa znaci samo za klient si ne za kreator na linii.ke go uninstaliras i ke si go simnes preku dreambox i ke go instaliras so plava zelena tipka neznam sega bas vo detali da ti objasnam zoso vo stranstvo sum.i ke go simnes cccam.full. i ke go imas posle cccam.cfg.pozzsase go procitav tutorijalot za cardshering i kaj mene go nema cwshare vo var/keys pomos . kazete kade da go najdam ,koristam gemini 4.2
nigde za postarite resiveri imas samo da gledas so cardshering (dreambox resiver)Дали некој знае кај да најдам софтвер и клучеви за Nagravision 3?
убаво ви пише човекот. нов начин на кодирање, не е пробиен, клучеви нема. DigiTV не работи, ништо со клучеви веќе не работи.
@sasemkd
колку ГБ сообраќај месечно троши CCcam со еве на пример 30 линии ?