Сателитскa антена

• Креатор на темата Креатор на темата mishko
  • Време на започнување Време на започнување
zdravo sasemkd imam kartica sky italia kako da mestim ne znam kako ide toa

za da mozem da razmenim linija inace ne davat liniji,, sasemkd bidi pozdraven od mene mnogo i fala ti mnogo zasto dosta raboti nauciv ot tebe .....

Имам ресивер Strong
Како и каде да влезам за да ги внесам кодовите за да ми се отвараат заклучените програми?

Имам ресивер Strong
Како и каде да влезам за да ги внесам кодовите за да ми се отвараат заклучените програми?

Кој Strong? Влези во мени, напиши ги системските информации (Hw и Sw верзија).

И ја имам Strong+ S630SC , и ако може да ми кажете како да побарам кодови , сателитската ми е наместена само на THOR ( ако се пишуваше така ) , али кај што ми е сателитската у куќа неам интернет , па ако занае некој како да ги најдам кодовите , ако може пишете ми по ПП . Фала однапред :):)

И ја имам Strong+ S630SC , и ако може да ми кажете како да побарам кодови , сателитската ми е наместена само на THOR ( ако се пишуваше така ) , али кај што ми е сателитската у куќа неам интернет , па ако занае некој како да ги најдам кодовите , ако може пишете ми по ПП . Фала однапред :):)

Ти го пишав најновиот клуч по пп.

Еве ти една алатка за брзо наоѓање на клучеви.

sase go procitav tutorijalot za cardshering i kaj mene go nema cwshare vo var/keys pomos . kazete kade da go najdam ,koristam gemini 4.2

Дали некој знае кај да најдам софтвер и клучеви за Nagravision 3?

sase go procitav tutorijalot za cardshering i kaj mene go nema cwshare vo var/keys pomos . kazete kade da go najdam ,koristam gemini 4.2
Ke prorckas vo dreambox vo menito i ke najdes uninstal softver taka neso bese i ke vidis uninstal cccam zosto tvojot e samo cccam.bin toa znaci samo za klient si ne za kreator na linii.ke go uninstaliras i ke si go simnes preku dreambox i ke go instaliras so plava zelena tipka neznam sega bas vo detali da ti objasnam zoso vo stranstvo sum.i ke go simnes cccam.full. i ke go imas posle cccam.cfg.pozz

--- надополнето ---

Дали некој знае кај да најдам софтвер и клучеви за Nagravision 3?
nigde za postarite resiveri imas samo da gledas so cardshering (dreambox resiver)

имам еден проблем па ако сакате помогнете ми ве молам

до неодамна ресиверот ми го отклу4увасе satelitot thor сам но пред едно 2 недели престана
да ги наога клу4евите и сега сите програми ми се кодирани па ако може да ми дадете некоја страна со клу4еви или пак некаков совет како да ми профункционира thor повторно

ви благодарам за помошта

поздрав на сите

Има ли некоја друга опција за гледање на сателитска. За отклучување на некои канали на хотбирг, еутелсат затоа што диги отиде во историја?

Прашањето ми е дали има некој друга слична послаба или подобра варијанта како што беше ДИГИ?

Поздрав

нема веќе ништо отклучување со клучеви. ни тор ни мотор.
само cardsharing.

еј саше да те прасам зошто немама сателитска дома од ко бесе свеетското..ги имат тогаш некој канали не ми беа сите а пред да почнит ги имав сите ...а пак сега е проблемот со немам ни една програма на тор и другине сателити само некој имам мн малце ...ги барав на нет дал имат некој кодој немат нови старите се уште и незнам во со е проблемот ..имам рисивер каон ..ај ако мојс да ми казит со да прај и какао убо ке е ке ме спасиш утре зш ми поцвит англиско првенство и да гелдам зш немат на мкд канали годинава и ке морат на сателитска

убаво ви пише човекот. нов начин на кодирање, не е пробиен, клучеви нема. DigiTV не работи, ништо со клучеви веќе не работи.

@sasemkd
колку ГБ сообраќај месечно троши CCcam со еве на пример 30 линии ?

убаво ви пише човекот. нов начин на кодирање, не е пробиен, клучеви нема. DigiTV не работи, ништо со клучеви веќе не работи.

@sasemkd
колку ГБ сообраќај месечно троши CCcam со еве на пример 30 линии ?

преку дремабох ли гледаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom