Must see: новиот јапонски моден тренд

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
The rage in Japan!

Дали ќе дојде и овој модерн тренд кај нас? Дали девојките ќе го прифатат?

Дали мажите ќе го прифатат нивните девојки и сопруги да носат ваква облека?

ATT00036.jpg

ATT00039.jpg

ATT00042.jpg

ATT00045.jpg

ATT00048.jpg

ATT00051.jpg

.
.
.
Само не се работи не за проѕирна облека, туку за отпечатoци на облеката. :helou:

Хахахаха добра финта мора да признаам, не сватив дека е заебанција дури до последната слика...иако ми беше сумљива таа што реди книги, ама си викам ова јапанкиве се скрос одлепени.
Е сега ова кај нас... не можам ни да почнам да замислувам што ќе предизвика.:vozbud::vozbud::vozbud:

Абе ај шо се нема да измислат...Барем убаво да стоеше како модел кога веќе се нафатиле да носат такви ствари.

Абе ај шо се нема да измислат...Барем убаво да стоеше како модел кога веќе се нафатиле да носат такви ствари.

да малце по да се средат моделите и таман ке биде а,природното си е природно:pos2:

:pos2::pos2: Го знам воа првпат кога го видов сум се згазил од смеење. А стварно не ќе биде лошо да се проба со една ваква мода. Можеби ќе доживее успех.

Какви луѓе се јапанциве, треба сите да се затворат бе!

И после манијациве ке силуваат. Ма нека бре, после тие биле криви, сами си го бараат жениве, мрш! :pos2:

Еве ја новата јапонска мода во Обама верзија: :tv:

170199.613bigarse.jpg

Добро кој ги измисли ова јапонциве? :kesa:

:pos2::pos2::pos2:]
мош сеа да е само испечатено на матрејало сликата..
али кој знае како ке биде за 2-3 год. .... hihih

,wow super, mene mi se sviga :) togas ke mozam da imam gz kakov sto sakam hahahhhaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom