- Член од
- 5 мај 2008
- Мислења
- 1.357
- Поени од реакции
- 127
Исти проблем го имам и јас, само што јас можам да ја играм на таа резолуција и на 1024:768 ама ми сецка многу и Quality кога ми е на high
512MB има графичката, а и пачот го симнав... Не е битно.:uvo:Немате доволно јака графичка. :devil3:
Инаку, работата е што најверојатно имате графички со 256MB рам, па самата игра не ви дава да зголемите.
Ако го симнеш пачот од PESEdit.com (тој што го даде Иван1Реал), со него доаѓа програмче со кое можеш да ја местиш како сакаш резолуцијата.
Works fine.
И да, не поддржува 16:10, ќе кликнеш LB во опциите, па ќе имаш мали црни ленти горе и доле.
Се согласувам, стварно ГОЛЕМ МИНУС.Фауливе на играва неможеле повеќе да ги заебат. Ако го допреш некој свири фаул а често и картон ти дава, а ако ти ги скршат нозете си продолжува играта. Тоа е голем минус на играва.
Би требало да можеш. Зависи колку ти е слаба графичката.Јас ја играв ПЕС 2009 со 512 рам и слаба графичка - затоа имав не многу добра графика ама сепак играв без проблем. Е сега што ќе бида ако ја инсталирам ПЕС 2010, дали ќе имам некаков проблем или ќе можам да ја играм со лоша графика како и 2009ката?
so unstopable copy site fileovi od virtual disk kopiraj na harddisk i posle pocni setup:wink:Ќе ми одговори некој?