Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Исти проблем го имам и јас, само што јас можам да ја играм на таа резолуција и на 1024:768 ама ми сецка многу и Quality кога ми е на high :toe:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Немате доволно јака графичка. :devil3:

Инаку, работата е што најверојатно имате графички со 256MB рам, па самата игра не ви дава да зголемите.
Ако го симнеш пачот од PESEdit.com (тој што го даде Иван1Реал), со него доаѓа програмче со кое можеш да ја местиш како сакаш резолуцијата.

Works fine.
И да, не поддржува 16:10, ќе кликнеш LB во опциите, па ќе имаш мали црни ленти горе и доле.
512MB има графичката, а и пачот го симнав... Не е битно.:uvo:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Фауливе на играва неможеле повеќе да ги заебат. Ако го допреш некој свири фаул а често и картон ти дава, а ако ти ги скршат нозете си продолжува играта. Тоа е голем минус на играва.
Се согласувам, стварно ГОЛЕМ МИНУС.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
ke ve molam dokoluku go ima nekoj samo setup da mi go prati ja simnav igrata od torrent alli mi fali setup.exe za cd2 i ne moze da ja pokrene instalacijata gi imam site fjlovio mi fali smao ovoj ke ve molam nekoj da mi go isprati na pp.Blagodaram vonapred.

dali nekoj moze da mi pomogne>?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Играта е на едно двд цд. Ти пратив линк, али незнам дали ќе ти помогне.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
This installations package could not be opened.Verify that the package exists and that you can access it,or contact the applications vendor to verify that this is a valid Windows Instaler Packae.Ovaa poraka ja dobivam brat koga ke probam da ja instaliram

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Напраи скриншот од фајловите што ги имаш и постирај го тука.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Еве јас ја играм лигата на шампиони со Црвена Звезда и за едно чудо победувам...во ПЕС 2010 многу е битно колку знаеш да ја играш играта, вака и со Тричковски постигнувам голови на екипи како Севиља, Милан, Порто
поздрав

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Јас ја играв ПЕС 2009 со 512 рам и слаба графичка - затоа имав не многу добра графика ама сепак играв без проблем. Е сега што ќе бида ако ја инсталирам ПЕС 2010, дали ќе имам некаков проблем или ќе можам да ја играм со лоша графика како и 2009ката?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас ја играв ПЕС 2009 со 512 рам и слаба графичка - затоа имав не многу добра графика ама сепак играв без проблем. Е сега што ќе бида ако ја инсталирам ПЕС 2010, дали ќе имам некаков проблем или ќе можам да ја играм со лоша графика како и 2009ката?
Би требало да можеш. Зависи колку ти е слаба графичката.

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
како да ја зголемам цената ако сакам некој играч да купам од друг тим во мастер лига... или неможе? :S

Член од
9 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
pa ako timot go pusta igracot i na primer ronaldo vredi 7miliona real madrid ti dava ponuda od 87miliona i ti mozes da ja prifatis taa ponuda i ke go imas ronaldo u timot a isto taka mozes da ja namalis ponudata ama ne se znae dali igracot ke dojde vo timot :toe::toe::wink::salut:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ne e bitno kako ke ja mavnis stativana, dali so gla dali so seta sila ta isto davat zvuk. Vodejneto na topkata so brzo trcajne e razocaruvacko. sega samo sto ja pustiv ke si kazam mislejne poposle

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom