Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На gamingaccess.com ќе има анкета и гласање кои тимови и репрезентации ќе се најдат во community patch-от шо го прават тие за PES2010 па следете, отварајте ја страната почесто, ако успееме да изгласаме да ја има и Македонија а зошто да не и Вардар на пример!:salut:

http://www.gamingaccess.com/forums/showthread.php?t=24969

PS: МОРА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ!!!

31878346.jpg

Мене би ми било срам:kesa::pos2::pos2::pos2::smir:

По одвратно нешто од навивањето на играва немам слушнато.. Како некое индијанско племе да слушам како се молат за да заврне

По одвратно нешто од навивањето на играва немам слушнато.. Како некое индијанско племе да слушам како се молат за да заврне
Лесно се мењаат, ја неможев да ги поднесам и ги сменив со вистиснки звуци од навивања. Во фул верзијата мислам дека ќе може да се менува и без да се користи друг софтвер.

Вчера случајно налетав на странава www.pes-balkan.com во изработка е patch со балканскиве држави вклучувајќи ја и Македонија па се регистрирав и ми кажаа дека најкасно до петок ќе биде готов!

Вчера случајно налетав на странава www.pes-balkan.com во изработка е patch со балканскиве држави вклучувајќи ја и Македонија па се регистрирав и ми кажаа дека најкасно до петок ќе биде готов!
Јас pes-serbia.com ја посетувам таму редовно има се најнови новости во врска со пес само одамна не сум бил таму да видам дали ќе има некој нов пач.

Го играв демото и слабо, не е тоа она што го посакуваме ние вистинските гејмери :)

Најдобра верзија до сега што е искочена за мене е 06, убедливо води кај мене. И затоа секога година само си ја надоградувам со пачеви и такви работи :)

Го играв демото и слабо, не е тоа она што го посакуваме ние вистинските гејмери :)

Најдобра верзија до сега што е искочена за мене е 06, убедливо води кај мене. И затоа секога година само си ја надоградувам со пачеви и такви работи :)
А што посакуваш ти?Јас лично многу сум задоволен од Конами оваа година за разлика од минатите совршена графика и добар гејмплеј не знам што сакате повеќе вие.

А што посакуваш ти?Јас лично многу сум задоволен од Конами оваа година за разлика од минатите совршена графика и добар гејмплеј не знам што сакате повеќе вие.

Не ми прави ќејф едноставно.

може да се игра играва со 512мб рам?
Тешко... мене со 1,5 ми ја селектира како лоша во опции за Пес. За оваа препорачливо би било 2 да си имаме :) барем јас така мислам.

Ја ја играм на Pentium 4 3.0Ghz, 2GB DDR, i 9400GT 512MB и ја фура на HIGH!
Мислам дека ако имаш бар Dual Core можеш да ја играш на 512 оти највеќе зависи од процесорот!

Ја ја играм на Pentium 4 3.0Ghz, 2GB DDR, i 9400GT 512MB и ја фура на HIGH!
Мислам дека ако имаш бар Dual Core можеш да ја играш на 512 оти највеќе зависи од процесорот!

А кај се гледа каков процесор имам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom