Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно се мењаат, ја неможев да ги поднесам и ги сменив со вистиснки звуци од навивања. Во фул верзијата мислам дека ќе може да се менува и без да се користи друг софтвер.По одвратно нешто од навивањето на играва немам слушнато.. Како некое индијанско племе да слушам како се молат за да заврне
Јас pes-serbia.com ја посетувам таму редовно има се најнови новости во врска со пес само одамна не сум бил таму да видам дали ќе има некој нов пач.Вчера случајно налетав на странава www.pes-balkan.com во изработка е patch со балканскиве држави вклучувајќи ја и Македонија па се регистрирав и ми кажаа дека најкасно до петок ќе биде готов!
А што посакуваш ти?Јас лично многу сум задоволен од Конами оваа година за разлика од минатите совршена графика и добар гејмплеј не знам што сакате повеќе вие.Го играв демото и слабо, не е тоа она што го посакуваме ние вистинските гејмери![]()
Најдобра верзија до сега што е искочена за мене е 06, убедливо води кај мене. И затоа секога година само си ја надоградувам со пачеви и такви работи![]()
А што посакуваш ти?Јас лично многу сум задоволен од Конами оваа година за разлика од минатите совршена графика и добар гејмплеј не знам што сакате повеќе вие.
Пробај па ќе видиш.може да се игра играва со 512мб рам?
Тешко... мене со 1,5 ми ја селектира како лоша во опции за Пес. За оваа препорачливо би било 2 да си имамеможе да се игра играва со 512мб рам?
Ја ја играм на Pentium 4 3.0Ghz, 2GB DDR, i 9400GT 512MB и ја фура на HIGH!
Мислам дека ако имаш бар Dual Core можеш да ја играш на 512 оти највеќе зависи од процесорот!
Десен клик - properties во My ComputerА кај се гледа каков процесор имам?