Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го симнав демово. Ама иам проблем, малце простор у Ц, и нонстоп јаде бурек коа ќе пробрам да го снимам дека неам доволно простор. Но Проблемот е шо коа пробав да го снимам демово имав 1,98 ГБ слободен простор, а од коа го изгасив иам 1,1 гб слободен простор. шо се дешава со ова, и каде ми отидоа тие 800 мб?

Го симнав демово. Ама иам проблем, малце простор у Ц, и нонстоп јаде бурек коа ќе пробрам да го снимам дека неам доволно простор. Но Проблемот е шо коа пробав да го снимам демово имав 1,98 ГБ слободен простор, а од коа го изгасив иам 1,1 гб слободен простор. шо се дешава со ова, и каде ми отидоа тие 800 мб?
Тој проблем го имав минативе две години, многу е глупо направен инсталерот, се екстрактира во ц и бара многу простор. Отвори start, run и пиши %Temp% и после избриши се што има таму. Тоа треба да ти ги ослободи тие 800 мега...

А стварно ли треба равенки да се решаваат за инсталација ?

Се изначитав дека е во пензија, изгубив надеж веќе :) Ѕвер...

Јас ги читав на evo-web, нешто како го нема Juce, готови сме...сега со недели ќе чекаме за фикс бла бла, ме ставаат во даун...
И оп еден дечко дава линк од фиксот :)

Нема што, Juce е цар!

Edit - аман бе со равенките, не ги плаши децата Иван :D

Фантазија, дефинитивно најдобрата фудбалска игра која сум ја имал во компјутеров . . . . а сеуште за демо говорам . :vozbud:

Играва и на low изгледа добро:vozbud:

Графиката да ама гемплејот е као на нитендо. Очигледно Конами немаат многу сенс за фудбал, па поише ги интересира да е што поатрактивно иако тоа ја намалуе реалноста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom