Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не заебавај.Го пуштија од Бардовци???Васко србоманот ... ти ли си :pos2:
Ај не заебавај.Го пуштија од Бардовци???
Ne se smej na sila nisto nemozes da dolovis so vestacko smeenje. Od protestite i vojnata protiv nato mozebi sega nema nikakvo fajde no utre koga novite generacii ke prasaat kade e kosovo ke dobijat odgovor deka Srbija junacki se borese protiv cel svet. No sto ke im odgovoris ti na tvoite pokolenia koga ke te prasaat kade ti e znameto, imeto i pola drzava ?
:pos2::tv:Едно е сигурно - со ваква стратешка инвестиција на САД во Македонија, Грција ќе го попуши надевајќи се дека Обама ќе ја смени одлуката на Буш за признавање на Македонија под Уставното име.
И не само тоа - Грција го попушува и со фактот дека центарот на ЦИА на балканот кој беше во Атина - се сели во Скопјааааа. Ај тргнете ни уште еден цуг од куроиве, гејцииии
Стварно бројкиве...Чудно како за недела дена 33 милиони долари станаа 80...
Многу ме интересира од кај им се информациите на новинарите...
Нели таму пиле несмее да стапне а не пак за бројки да се разговара...
Стварно бројкиве...
Последно му текнало на жената од обама други плочки да купи и перде да смени. Така и цената пораснала.
Никој не знае, медиумите се за шпекулирање, се е ова отприлика, но најверојатно ни од далеку не е вистина. Сигурно не го прашале предузимачот на амбасадата
Можда дале или ќе дадат некоја официјална бројка (како онаа што ја споменаа погоре за Софија), но вистинската бројка, колку и што има мислам дека нема да кажат.
Јас имав можност да зборувам со луѓе што учествувале во изградбата, според нив има шест ката под земја. Се зборува и дека има тунел кон старата касарна која се дислоцира бидејќи е предвиден станбен блок за вработените во тој дел...
да нема да кажат не пради фактот што и изградбата е скапа ТУКУ опремата која ке ја инсталираат е два пати поскапа од самиот објект-а тоа е сомнително:helou:
тој како овалната соба во белата кука за секој случај аххх море
Дел од опремата стигна денеска, убаво спакувано во една Ц17ка...убаина да видиш како ти поминува низ нос (буквално)![]()
На царина работиш.
Инаку незнам амбасадава ми изгледа како амбасата во Иран. Забарикадирана. + сите работи (УСАИД и сл.) ќе се селеле таму, што значи ќе биде рај за Американците. Со други зборови, сите американци што ќе бидат стационирани таму ќе бидат безбедни, додека тие надвор...