Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Би бил многу благодарен ако некој сподели со мене информација дали во Скопје, или било каде низ Македонија постои продавница на Umbro, за да знам дали да одам на варијантата нарачка на дрес директно од Шпанија...

Хм... Дали некој знае каде можам да најдам цвет за околу рака? Мислам нешто како ова:
prom4guys.jpg

Ми треба за партнерката за матура :)

Дали да барам по цвеќари, или??

Дали знае некој каде можам значи во Македонија немора да биде во Скопје каде можам да најдам карирано капче..? Многу се каам што не си купив коа бев у Будимпешта така да ако знае некој нека пише у темава или нека ми пише ПП.

Хм... Дали некој знае каде можам да најдам цвет за околу рака? Мислам нешто како ова:
prom4guys.jpg

Ми треба за партнерката за матура :)

Дали да барам по цвеќари, или??
Има една продавница во близина на ЈБТ е (до еден сервис за мобилни) карши студио ИН, специјализирана за такви работи. Поточно за свадби е, ама имаш такви цветчиња за на рака за партнерката на матура.

Ме интересира каде има продавница за штампање логоа на маици? Нешто профи ми треба.
Фала однапред :smir:

Ме интересира каде има продавница за штампање логоа на маици? Нешто профи ми треба.
Спроти бисер, позади автобуската, има и маици клот 160 денари, + со сито принтаат ама 50 маици минимум.

^
А да не знаеш каде печатат на пример 2 или 3 маици, а не 50? 50 ептен се многу :jaj:

^
А да не знаеш каде печатат на пример 2 или 3 маици, а не 50? 50 ептен се многу :jaj:
2/3 рамстор
само што не ги печатат туку е она со хартијана (незнам као се викаше) па ко со пегла ти го прават и се вади за 2-3 недели....

пробај во Promedia print кај Треска фабриката

Знае некој каде може да се најдат чипови за покер за играње по дома :toe:

каде можам да најдам звучници од систем у скопјево! половни стари од систем ми требаат стрикно

каде можам да најдам звучници од систем у скопјево! половни стари од систем ми требаат стрикно

У Mагнетик, кај мвр у црниче, карши ресторанот 4 сезони :wink:

Кај има рокерски/метал фан шоп, нешто у тој стил, за беџови, капчиња, маици и слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom