Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
боксирач каде може да најдам???:pos2::pos2::pos2::pos2:

се шалам,не ми треба...

Барам некој од форумов кој знае француски,ама убаво... да ми преведе текст т.е. дел од списание... частам/плаќам!

Каде има продавница застапник на DC Shoes?

Дали некој го има јануарскиот број на Фокус? Страшно ме засега делот каде што се зборува за Благица Миладиноска Цонева-судија во Основен Суд Гевгелија. Би ви била бескрајно благодарна доколку некој го скенира и ми го прати. Ве молам, и однапред ви благодарам. :helou:

се шалам,не ми треба...

Барам некој од форумов кој знае француски,ама убаво... да ми преведе текст т.е. дел од списание... частам/плаќам!

Пробај на google.com во јазични алатки, или директен превод на македонски, или пробај прво на англиски па на македонски и слично.

се извинувам а каде можам да најдам петарди во оваа доба?:wink:

шарени машки бањарки, низ скопјево?

шарени машки бањарки, низ скопјево?

Во Бисер трговскиот на приземје има неколку продавнички за пижами, бањарки, пешкири, побарај таму (едната е Стружанка, негде до Еми цд шоп од задната лева страна, а другата е кај Виола аптеката во тоа ходниче).

се шалам,не ми треба...

Кое списание е???

Можеби истото го има на англиски ил германски...побарај на германски..ќе а наредиме некако.

Инаку ФРЕНЧ САКС:vozbud:

mi treba nekoj da mi namali sliki posto treba da gi uploadiram vo rok od 15 minuti!
ako nekoj znae neka pise pp!
tnx

Trevko

Dali nekoj znae kaj mozam da najdam vo skopje Trevko :) Faca sto e napravena od corapa ;)

Ми треба број од огласник Дневник.За да пуштам смс :)

Ми треба број од огласник Дневник.За да пуштам смс :)

факс:
3089-251, 3089-254 тел: 3089-241, 3089-242, 3089-259, 3089-265, 3089-250 - реклами, 3089-255, 3089-256 - службени огласи, 3216-658, 3216-659 - мали огласи, тажни помени, 3089-252- 24 Часа

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=29D6DF1DB0D7714E9F9129A3AA2DC340

Може факс да им пратиш. :wink:

Ми е потребен број, или некаков контакт од некое рап студио во МКД.

Кажи колку си спремен да дадеш,за да знам од кој да ти средам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom