Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Вујко ми трга за некој ден за Охрид, така да не мора да земаш, само кажи ми каде се наоѓа продавницата да му кажам.

Одма до Немо кај шо беше, од Табана нагоре ко ќе ојш, од десна страна. Немат шанси да го промашит.

Каде можам да најдам знаме на Јамајка, ама малечко, да си го сошијам на ракав на кошула?

Ми се заебаа слушалките од мп3,каде можам да најдам?Има ли во Рамстор некаде?

Ми се заебаа слушалките од мп3,каде можам да најдам?Има ли во Рамстор некаде?

ЕМИ медиа имаш на скоро секој ќош. Не буквално ама ги има 10 во градов. Низ центар сигурно имаш 4. Во Рамстор, како што кажа Македонка1985. Во подрумот под касите за наплата на паркинг.

каде има шипки??? округли оние што се... знате??? шо пари одат??? ми треба најобични,округли,не многу големи... цената како иде?? да си прашам тука,пред да појдам у некое стовариште/отпад...

шо пари се тимберлан чизми и кај има продавница?

каде има шипки??? округли оние што се... знате??? шо пари одат??? ми треба најобични,округли,не многу големи... цената како иде?? да си прашам тука,пред да појдам у некое стовариште/отпад...
најобични шипки округли? -.-

Тепај се без реквизити бе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom