Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дали некој знае кај можам да најдам папирус или пак некој тефтер со стара хартија( или нешто слично на папирус ) и кожени корици ...?

Кај принтаат дуксери?! Место и цена! (со мој дуксер)
знам дека 100% има некој поназад пишано.. али спор ми е нетот, неможам да барам. :/

Фала. :smir:

Кај студентскиот кај ЈБТ.
Може и маици и дуксери.

Каде има продавница за маски, костуми такви работи?

Ќе може да ми каже некој цвеќара од Скопје која врши достава на букети до дома и локација на истата?:):smir:

каде има костурска глава??? прашав и порано,ама постот исчезна поради паѓањето на форумов...

FILA продавница у скопјево?

Дали некој знае каде се продаваат машки прстени (освен златара)?

Печатница во Скопје од слика да ми направат постер? Каде точно се наоѓа и меил за контакт ако може.

Луѓе дали некој знае кај можам да најдам папирус или пак некој тефтер со стара хартија( или нешто слично на папирус ) и кожени корици ...?
У Sewa има ама не се со кожени корици, со дрвени се, ако ти вршат работа :)

Печатница во Скопје од слика да ми направат постер? Каде точно се наоѓа и меил за контакт ако може.
Ќе идеш по уличката кај Католичка црква. Идеш околу 100м, и пред првата раскрсница од лева страна има една куќа, таму знам порано правеа.

Ќе идеш по уличката кај Католичка црква. Идеш околу 100м, и пред првата раскрсница од лева страна има една куќа, таму знам порано правеа.

Нешто број/меил да не имаш случајно за контакт да се осигурам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom