С
Спенсер
Гостин
ако знаеш.... кажи де,не се срами/..Таму се Скапи...јас знам кај се евтини(дури и тродупло некои модели),а има избор ист како Micei international.
ако знаеш.... кажи де,не се срами/..Таму се Скапи...јас знам кај се евтини(дури и тродупло некои модели),а има избор ист како Micei international.
Кај студентскиот кај ЈБТ.Кај принтаат дуксери?! Место и цена! (со мој дуксер)
знам дека 100% има некој поназад пишано.. али спор ми е нетот, неможам да барам. :/
Фала. :smir:
Иначе денес бев таму,340 ми вика продавачката,исто ко и секаде =/СМАЈЛИ книжарницата во бисер, кај сикс пи-ем
У Sewa има ама не се со кожени корици, со дрвени се, ако ти вршат работаЛуѓе дали некој знае кај можам да најдам папирус или пак некој тефтер со стара хартија( или нешто слично на папирус ) и кожени корици ...?
Ќе идеш по уличката кај Католичка црква. Идеш околу 100м, и пред првата раскрсница од лева страна има една куќа, таму знам порано правеа.Печатница во Скопје од слика да ми направат постер? Каде точно се наоѓа и меил за контакт ако може.
Бар сега имаш милион продавници за бижутерија ...Дали некој знае каде се продаваат машки прстени (освен златара)?
Нешто број/меил да не имаш случајно за контакт да се осигурам?Ќе идеш по уличката кај Католичка црква. Идеш околу 100м, и пред првата раскрсница од лева страна има една куќа, таму знам порано правеа.