Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
некој може да ми каже кај да најдам калиум хлорат (мислам дека е хлорат) или на анг. Potassium Chlorate? како бел прав е, барав сегде и не најдов...

ПСС мислам дека на македонски е Шалитра ама незнам :D

Каде можам да најдам бесплатна економска литература на нет?

Кај принтаат дуксери?! Место и цена! (со мој дуксер)
знам дека 100% има некој поназад пишано.. али спор ми е нетот, неможам да барам. :/

Фала. :smir:

некој може да ми каже кај да најдам калиум хлорат (мислам дека е хлорат) или на анг. Potassium Chlorate? како бел прав е, барав сегде и не најдов...

ПСС мислам дека на македонски е Шалитра ама незнам :D

Во земјоделска аптека (сакаш да правиш димна ? )

Ринг тонови од капетнајсе?:icon_razz

вакво столче(режисерско)?

director_chair.jpg

Fala sto me potseti...
Nekam orginal baram neso mn poevtino od 9-10000 den ne me ostavil pametot da kupam 10k naocari..
Nekade do 1000 MAX

hahahah onaka pisav samo :D BTW vredi da se kupat za tie pari, jas imam edni od tatko mi koa bil kolku mene 18 godini pa do sega ne e smenato nisto ama bas nisto na niv, samo mene mi se padnati nekade okolu 6-7 pati a od toa nema ni G od grebnatinka :P

Каде можам да најдам бесплатна економска литература на нет?

hmmm... probaj na www.baneprevoz.com, nareden cekor ti e gore vo meni-to od stranata da najdes "elektronske knjige" i posle toa baraj nesto

got-my-sox-hat-my-life.jpeg

Вакво капче негде у Аеродром,НЛ?
п.с.
Немора исто само скејтерско нека биде

У џиџмиџарница Дац у бисер!

skejt shop pozadi 7-mica

Кај можам да најдам Вилсон рекет и отприлика по која цена?

po Ul. "Ivo Lola Ribar" kaj mlecen restoran

Kade mozam da najdam sipka sto se prikacuva na zidovi a sluzi za krevanje t.e vezbanje so pomos na sopstvenata tezina??

probaj vo prodavnica za ortopedska oprema

Асални слушалки за сони ериксон ???

da ti prodadam jas i taka ne gi koristam :)

Invite за некој HD торент. hd-bits.ro, hd-torrents....

img-thing

Некое сиво кошулче ко на сликава ?

OBJ ramstore

Dell Alienware (laptop) kaj moze da se najdit u skopje ?????

Alienware mislam samo po naracka poso se amerikanski i se "unique brand" ama ne me fakaj za zbor, a Dell neznam :))))

Dell Alienware (laptop) kaj moze da se najdit u skopje ?????

Alienware mislam samo po naracka poso se amerikanski i se "unique brand" ama ne me fakaj za zbor, a Dell neznam :))))

Кај принтаат дуксери?! Место и цена! (со мој дуксер)
знам дека 100% има некој поназад пишано.. али спор ми е нетот, неможам да барам. :/

Фала. :smir:
И мене ме интересира...ако знае некој нека пише:pipi:

Кај има мартинки освен у лептокарија у METAL SHOP и у IMPACT SHOP??? :toe:

И мене ме интересира...ако знае некој нека пише:pipi:

Во Попе компани јас прашав али за штампа на обични маици.

Цената беше 750 со нивна маица.

А пред некој ден несакајки најдов во Трговски центар Рампа. Веројатно знаете кај е тоа. Во внатрешниот дел од зградата има едно за штампанје.
Ми рекоа дека штампање со нивна маица кошта 500 ден. Ако порачаш поше може и поевтино.

Ако може некој да ми каже дали некаде во Скопје има Кемпо (америчка боречка вештина). Фала :)

Знае некој дали освен у Теа Колорс на друго место има Tech Deck Мини скејтчиња и колку е цената?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom