Од кај Раде Кончар(Аеродром) коа идеш накај Лисиче на раскрсницата од лево има Бонсаи ЦентарБонсаи дрвца ?
би требало да има во тимберленд во рамстор, можда не баш идентична боја, ама дезенчето е тоа барем имаше во загреб, јас од таму две вакви имам купено.
Неможев друг пример да најдам , да не знае некој кошула ваква каде има у градов. Ама буквално ваква... Благодарам :back:
Без разлика, било каде во Македонија.Не мора оригинал, ама ептен добра копија може.Има ли у Струмица излезено Манчестер најнови дресови ?:help:
Мислам дека нема :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Одма карши Александар Палас преку 100 видови бонсаи дрвцаБонсаи дрвца ?
+бонсаи градина:smir:Одма карши Александар Палас преку 100 видови бонсаи дрвца
точно, заборавив да наведам :kesa:+бонсаи градина:smir:
Da..kade moze da se najdat???дали некој можеби знае каде можам да најдам маица со натпис "I love NL novo lisice budalo"
ако некој има видедно ваква ве молам кажете ми
инаку вака изгледа
однапред фала
Znam nekoj sto izrabotuva portreti od slika za 500den..a za karikaturi neznam,ke prasam..:helou:Дали знаете во скопје кој знае да црта карикатури и за колку пари
Da..kade moze da se najdat???
Znam nekoj sto izrabotuva portreti od slika za 500den..a za karikaturi neznam,ke prasam..:helou:
Иста ваква кошула имам од женева.
Неможев друг пример да најдам , да не знае некој кошула ваква каде има у градов. Ама буквално ваква... Благодарам :back:
Оној Екстрим ти е во старана чаршија..имаш тука менувачници бла бла..ако мислиш на тој,а имаш и уш еден подолу наспроти Десарет маркетон.kaj se naogat sega sk8 shop vo Ohrid?)