Црвенковски и Георгиевски заедно против Груевски

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Не си во право, затоа што вече се шират чаршоски муабети дека жената на груевски се разведува од него а муабетот е дека го фатила на дело со друг маж.

Типична Удбашка фора. Ако на некој нема за што да му се фатат одма го прават или наркоман или педер. Не сме толку глупи више. Помина 15 септември.

Samo Branko i Ljubco nema da se zaednooo toa so sigurnost vi go kazuvam !
a Branko i Ljubo moze da bidat zaedno zasto Lugeto od sdsm go istavija od zatvor na ljubee, a BRANKO I LJUBCO NIKOGASSS

``Svijet voli pobednike``

Stisni sake, stisni zube
Budi sto jesi, pokazi sto znas
Hodaj pravo ne gubi nadu
Imaj vjere tvoje vrijeme ce doc'
Jer zivot nije ni bajka ni san
Zivot nas tjera u novi dan
Preko trnja i kamenja
Ponesi boje svojih zastava...

Svijet voli pobjednike
Voli zlatno znamenje
Kada si prvi, svega si vrijedan
Na tronu moze biti samo jedan

Na tvome putu uvijek ce biti
Onih sto mrznjom krecu u boj
Njihove duse, su sitne duse
Njihova srca su bez ljubavi
Jer zivot nije ni bajka ni san
Zivot nas tjera u novi dan
Preko trnja i kamenja
Ponesi boje svojih zastava...

потпишано за тебе colonia

Јаооо, ма шта кажеш !!!!
Тооо мајсторе !!!!
Оваа кој ја пее Цеца или Јелена,пошто сега во штабовите на вмро-дпмне омладината вакви песни слуша.
И тоа некни го разбрав од едни луѓе.

Такви нешта се под човечко достоинство за да се коментираат најпрво приватност кога с разгледува

Ма ти патриоту можеш да мислиш што сакаш,5-6 пати му бега,и братучеди му ја враќаат.Има наредба додека е на власт да седи а после ако сака,кај сака нека оди.
И за првата викавте,не нема врска ама имаше.
Само бидалиот неможе да проценини дека Он е ТЕЖОК човек.

Аман те бе, остајте го Бранко- пензионерот да си ужива во пензионерските денови, што толку се напињате.
Нели типот фино си оди во пензија и нема потреба да ве замара. Сега се на сцена нови ликови- Иванов и Груевски, тие нека си ја водат државата, а пензионерот и така не може да направи ништо.

Ти викаш така, ама Бране не вика така, слатка му е власта па се враќа на сцена.:smir:

Ти викаш така, ама Бране не вика така, слатка му е власта па се враќа на сцена.:smir:
Не викам само јас , туку цело ДПМНЕ. Ако иде тој во пензија, нема потреба толку да се "кењ**т", и да му обрнуваат внимание.:smir:

Јаооо, ма шта кажеш !!!!
Тооо мајсторе !!!!
Оваа кој ја пее Цеца или Јелена,пошто сега во штабовите на вмро-дпмне омладината вакви песни слуша.
И тоа некни го разбрав од едни луѓе.

Ма ти патриоту можеш да мислиш што сакаш,5-6 пати му бега,и братучеди му ја враќаат.Има наредба додека е на власт да седи а после ако сака,кај сака нека оди.
И за првата викавте,не нема врска ама имаше.
Само бидалиот неможе да проценини дека Он е ТЕЖОК човек.

colonia be ti napisav koj ja pee ))),koj odi vo stab muzika da slusa?

ednostavno neli ljubco e predavnik!
МАААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ......само ние како народ,слободно можам да кажам,ДЕКА СМЕ ГЛУПИ што им дозволуваме ПАК да се вратат на ВЛАСТ!!!!:uvo::tapp:

Такви нешта се под човечко достоинство за да се коментираат најпрво приватност кога с разгледува

DE BE VIE ODMA SO NAJTESKA KVALIFIKACIJA "POD COVECKO DOSTOINSTVO"

kaj vi bese vaseto covecko dostoinstvo koga plukavte za frcko,za LJUBCO ,za BRATOT,za nivnite semejstva ,za nivnite najbliski ,a sega odma demek vi prorabotila svesta deka ne e vo red da se mesa privatnosta.
so vasite IZMISLENI karakteristiki za mnogu luge ,uspeavte da gi marginalizirate nivnite vrednosti,do nivo na podlo i nevkusno.

a ova sega se FAKTI ,vistini ,koi samo realno ja otslikuvaat licnosta za koja stanuva zbor.

ovie dve raboti se dijametralno sprotivni,edno e nekogo da go nareces predavnik bez dokaz samo zaradi toa sto ti preci negovata politicka sposobnost,i so toa da kreiras lazen karakter na taa licnost,a sosema drugo e da kazes deka soprugata mu bega i saka da se razvede od nego ,i toa ne e lazno,toa e vistinito ,

Свирени, свирени труби се тие двајцата, најмногу му одговара на Никола Груевски тие двајца да му бидат противници. Е сега зошто? Па имаат багаж невиден влечат опашки по нив километарски. Народов не е будала иако сака некој да ги прикажи како такви. Ново свежо лице за нов лидер на СДСМ откажувајќи се од сите претходни грешки направени од старото раководство ќе биде добро за оваа земја.
А и право да си кажам досади веќе на секое да победува ВМРО ДПМНЕ нема предизвик, а со Бранко Црвенковски нема никогаш да се вратат на власт :toe:.

Слушнав дека заедно гледале фудбал, дали тоа значи дека се во коалиција? :helou:

Не си во право, затоа што вече се шират чаршоски муабети дека жената на груевски се разведува од него а муабетот е дека го фатила на дело со друг маж.
Се пуштаат и други миуабети дека шекерчето ќе бега од сдс ама тоа се само муабети,а за што да не сум во право тоа што љубчо во старото членство не го е*бат а бране што ја направи приватизацијата?
не сум во право зошто се пуштаат муабети за некого?

Тапа ти е коментарот

Се пуштаат и други миуабети дека шекерчето ќе бега од сдс ама тоа се само муабети,а за што да не сум во право тоа што љубчо во старото членство не го е*бат а бране што ја направи приватизацијата?
не сум во право зошто се пуштаат муабети за некого?

Тапа ти е коментарот

јас не реков дека вистина, така слушнав и само сакав да кажам дека во политиката има и ниски удари. Е сега ако жена му навистина го остави кој знае од што би била причината.

DE BE VIE ODMA SO NAJTESKA KVALIFIKACIJA "POD COVECKO DOSTOINSTVO"

kaj vi bese vaseto covecko dostoinstvo koga plukavte za frcko,za LJUBCO ,za BRATOT,za nivnite semejstva ,za nivnite najbliski ,a sega odma demek vi prorabotila svesta deka ne e vo red da se mesa privatnosta.
so vasite IZMISLENI karakteristiki za mnogu luge ,uspeavte da gi marginalizirate nivnite vrednosti,do nivo na podlo i nevkusno.

a ova sega se FAKTI ,vistini ,koi samo realno ja otslikuvaat licnosta za koja stanuva zbor.

ovie dve raboti se dijametralno sprotivni,edno e nekogo da go nareces predavnik bez dokaz samo zaradi toa sto ti preci negovata politicka sposobnost,i so toa da kreiras lazen karakter na taa licnost,a sosema drugo e da kazes deka soprugata mu bega i saka da se razvede od nego ,i toa ne e lazno,toa e vistinito ,
Добро дали е ова изговор ние сме такви затоа што тие се такви.Гледај ти сопственото ниво да го одржиш не ти него било кој.Знам дка тие тешко за лугето од коалицијата на СДСМ-ВМРО-НП.Но зошто го потценувате факторот народ тој пресуди и на вашите Бранко Љубчо Фрчко.Еве и Груевски го бомбардирате дневно со милион напади измишљотини гнасотии ама мнозинството грагани го подршува.Кој што сака нека збори кога мнозинството те прецинило џабе е.Така и завашите лидери сфатете дека масата не ги сака кои секако се порелеватни да одлучуваат од тебе и мене кои е подобен политичар

Во овој момент ВМРО ДПМНЕ (читај Никола Груевски) е толку јака што најискрено ви тврдам дека никој не може против неа.

Какви сценарија да прават, какви местинки и планови ВМРО ДПМНЕ е во моментов најаката партија во Македонија, а воедно и не се сеќавам на кои било досега локални избори една партија да освоила волку градоначалници.

Значи една партија силата, големината, јачината и моќноста ја црпи исклучиво од своите гласачи т.е. граѓаните на Република Македонија, а не од противнците.

И уште ова, Ѓорѓиевски веќе е мртва фигура во политиката и за него нема што многу да се дискутира и да се троши време, за Бранко многу подобро и пофункционално во овој момент би му било малку посериозно да се занимава со зајакнување на СДСМ, кога народот ќе види јака, цврста и сериозна СДСМ драстично поразлична од оваа што е сега, тогаш ќе му ја земат силата на Груевски што искрено сум скептик дека ќе се случи во брзо време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom