Што би одбрале да купите за цена до 15.000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Ibracadabra
  • Време на започнување Време на започнување
Педери... Али како и да е добра им е рекламата за да отидеш до салон и да се донапалиш и да ги дадеш и останатите неколку илјади евра :)
Nе е тоа толку срамно,
колку Фиат за Гранде Пунто имаа билборд со лиени бандажи за 9.000 евра а уствари даваа со обични:pos2:

Nе е тоа толку срамно,
колку Фиат за Гранде Пунто имаа билборд со лиени бандажи за 9.000 евра а уствари даваа со обични:pos2:

Имам видено во весник слична таква реклама, пишуваше Фиат Пунто Гранде, со алуминиумски бандажи, со дизел мотор со потрошувачка од 4 литри на 100км, клима, електрика и што ти не за 9-10 илјади евра :)

Абе тие несе прости знаат шо прават ааа ХАК е потполно во право се слагам со него ко ке појдиш таму уше појке ке се загрејш за кола

Ako se raboti za glanc nova kola bi se dvoumel megju 308-ka i noviot Golf, a ako e polovna, verojatno bi pobaral 3-ka ili 5-ka na BMW

ова:
fiat-bravo.jpg

За ова 15.000 не ти стигаат во никој случај...

за најосновен модел 1.4 16V соВоздушно перниче за возачот Воздушно перниче за совозачот Isofix – припрема за седиште за деца – корекција на назив Браници во боја на каросерија FPS - Систем за заштита од пожар Патен компјутер Борд компјутер Далечинско заклучување/отклучување на вратите и багажникот ABS+EBD Рачен монозонски клима уред Електрични ретровизори Висинско прилагодување на возачкото седиште Припрема за радио со 6 звучници и антена Серво управувач - Dualdrive® со висинско и длабочинско прилагодување на управувачот Предни и задни потпирачи за глава Поделена задна клупа Предни ел.подигнувачи на стакла со автоматика и сензор за пречки,централно заклучување со далечинска контрола Возачко седиште со висинска регулација
треба да платиш 13.000 евра. Малку ако си поиграш со додатната опрема од типот на металик боја, фарови за магла, радио со цд... ке замини 16.000

Toyota Corolla D4D? Мислам дека тука нема утка.

Ти би купил ли кола само заради тоа што е квалитетна ???
Јас коа купувам се раководам од срцето а не од тоа што некој ми кажал дека Тојота или VW се квалитетни.... ако не ми прават мерат тогаш ништо од бизнисот. Во 90 % од случаевите одлучува изгледот и дизајнот на колата.

Моментално за 15500 евра може да се земе Сеат Леон со мотор 1.4 тси 125 кс и спорт ниво на опремам ( спортски седишта, спортска суспензија, алу. фелни и др), така да тоа би бил мојот избор.

Ама имај предвид дека прв сервис ти е повеќе од 9.000 денари за Lancer-от. Башка, почна да не ми прави мерак. Се имам возено, премногу крута вожња има и премногу брчи. Ама селско брчење, не спортско. Нервира ептен. И некако тапа пластика имаат тоа штоповити. Доближи се до некој Lancer што е возен повеќе од 2 месеци. Ќе видиш како му се цели заматени и пожолтени. Како да го возеле 10 години.... А битен фактор е и неквалитетната боја, која е премногу осетлива и многу лесно се гребе. Ова се искуства кои ги споделуваат бројни возачи на Lancer по македонските автомобилски форуми.

И јас бев загреан за Lancer бајаги време, ама се откажав...

Уплатив за C4 Coupe, 1.4, црна боја. Ваљда другата недела ќе го имам :zlo:
Илјадници различни мислења ќе се изнаслушаш. За некого твојата најдобра кола е срање, а за тебе предлозите на другите ти се бесмислени. Гледај тебе што ти се допаѓа, а не што коментира некој што првпат го читаш на форум. Али, ако ги имаш тие пари во кеш - најдобра варијанта ти е одлично сочувано половно возило. Имаш огромен избор. Па дури и да го возиш една година и да ти скурчи - ќе изгубиш 100/200 евра, а не 2000/3000 како кај ново возило.
ЧЕСТИТО НОВА КОЛА :helou:
Се согласувам со мислењата на луѓево ... Секој со свои вкусови :toe:
Ама мене Лансерот ми е влезен под кожа , така да , мој ќе биде наскоро :vozbud:
Знам дека за тие пари има и други опции , ама ...

Ти би купил ли кола само заради тоа што е квалитетна ???

Апсолутно. Ти не?

Јас коа купувам се раководам од срцето а не од тоа што некој ми кажал дека Тојота или VW се квалитетни.... ако не ми прават мерат тогаш ништо од бизнисот. Во 90 % од случаевите одлучува изгледот и дизајнот на колата.

Тојотата е унутра опремена ко спејс шатл, има 100 и кусур коња, на аутопут спие, низ град бесно повлекува веќе од 1200 рпм (дизелаш), има абс, есп, миљон ербези и напред и назад... не знам што поише сакаш.

Глеј помала кола ако на реклама пишуе 13.000 на тоа уше минимум уше 3.000 поише ќе ти излезе ја баш овие неколку дена ги посетив сите до еден салон што ги има во Скопје, ќе влезеш таму ќе прашаш почетна цена ќе ти кажат 13.000, ама за тие пари добиваш ептен основно нешто. После коа ќе седнеш на маса со продавачот ќе почне да ти кажува 300 е. за ова 400 за она па автоматска па не автоматска клима и ќе ти се сврти памет затоа прво низ сите можни салони пројди седни дома направи математика, ако ти е за низ град прво гледај потрошувачка па се друго, а ако ти и за поголеми релации и потрошувачка, но и со некоја солидна опрема, сепак голема инвестиција. Ај поздрав од мене ! :helou::smir:

За 15.000 евра еве што би донел од Бугарија

11228327927287372_1.pic

11228327927287372_3.pic

11228327927287372_4.pic

Bmw 318 ТОП ЦЕНА

29999 ЛВ.
no.gif

Дата на производствојануари 2006 г. Тип двигателБензинов Моштност (к.с.)129 к.с. Скоростна кутијаР'чна КатегоријаЛимузина Пробег127000 км ЦвјатСветло сив
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компјут'р, Ел. Огледала, Ел. Ст'кла, Имобилајзер, Климатик, Кожен салон, Металик, Нов внос, Парктроник, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заклјучване

Доп'лнителна информација:
телефон за контакти: 0899180003 КОЖЕН САЛОН, ПАРКТРОНИК, сервизни документи нов внос от Швејцарија ТОП ЦЕНА всичко платено

А да ви препорачам едно Количе за млад чОвек???
Audi-TT_clubsport_quattro_Concept_2008_photo_01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom