Facebook квиз

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха xDD Неам фејсбук али другар на брат ми гледал..
Не, шала на страна, неам фејсбук али другарка ми збореше за некој квиз шо го праела "Дали си луда!?" и одговорот и излегол "Ти си комлетна лудача! ИДИ ЛЕЧИ СЕ!" И таман типкава отишла кај професорката на профил да и се пофали, чита кај професорката одговор на истиот квиз "Ти си комплетна лудача! ЗА ТЕБЕ НЕМА ЛЕЧЕЊЕ!" lol xD

посељачко од квизовите на фајсбук нема али ај онака се тепа досада....али кај им текнало такво срање да стават...иако највеќе ме изнасмеа оној квиз коа го решавав на колку години ќе умрам...хе хе и ми пишуваше на 73 под чудни околнисти као ќе ме нападнал некој манијак.....е сеа ако не умрам:pos2::pos2::pos2::pos2: така на мојте деца ќе остаам писменце за да го тужат фајсбуков! ! !

зато играјте си покер :vozbud::pos2: ееее јбг избегана работа ја напрајф фејсбук само ради покерот ама :)

Имаше еден-Кога ке те скинат:pos2:

:pos2:го видов еднаш тој квизот ама не ми беше по ќејф да го отворам..

На која буква е твојата симпатија?

И прашањава:
1. На која буква ти почнува името на симпатијата
2. Шо боја сакаш
3. Дали си весела личност
4. Дали ти е глуп квизов

:nesum:

Најјакиот квиз, според мене...

untitlgdg.jpg

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Darko just took the "Која болест си?" quiz and the result is Ти си шап и лигавка.

Ти си ни вода ни киселина. Млитав си ко мокра чарапа и вечно имаш фаца ко вол на мочање. Бојата на твојата аура е беж.

Кој ѕвер сум а а а а а а а а :vozbud: :pos2:

Најнов хит се “колку добро ја познаваш таа и таа’’ и ќе се поредат сите другарки нејзини и споредуваат резултати!!! абеее уффф!!!!:@
Hа фејзбуков највеќе ми се свиѓа тоа што има фан-клуб на се и сешто...Каде на светов можеш да начекаш фан-клуб на Лазар Бараков и Ивце Пивце на пример :icon_lol:

пс. кажете и на Тамара да ме прифати за пријател и да не глуми пичка!!! :):)

На што си алергичен?

Не е толку глуп квизот колку шо се глупи резултатите. На Гепард ми излезе бе:uvo:

Алергичен/на си на гепард, во никој случај немој да одиш во Африка или во зоолошка, затоа што ако си во пресрет со гепард ќе биде невозможно да му избегаш макар и да си со точак...

ОКЕЈ!

Квизов : Сабина ти гледа на тарот карти :pos:

Која је ваша планета?
Нептун
Марс
Како каже сабина тако че да буде
Плутон

edit: Еве шо на крај ми испадна

ви имате среча у несреча

ви сте сречни али ваша среча може секој моменат да се повари, зато треба да све што посерете у веце, ставити у једна кеса, и ставите то под перница ваш најмил човек(мајка,татко,дечко/девојка) и да му кажете да не ги јаде зашто треба да избркате несреча у сречи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom