Солун е Ваш, Скопје е Наше.

ти велиш како се осеќам искористена ко орудие на полтичкиѕте партии а ти воопшто не криеш дека си од вмро

прво јас не те сметам за заостанат

второ ме интересира како се осеќаш со оглед на фактот дека твојата партија конфорно не ебе....посебно ме интересира кога утре ќе се смени власта кога ќе почнат да те малтретираат врз основа на фактот дека си од опозициска партија?и пак јово на ново(само колку да знаеш имам видено премногу примери за тоа како лесно може све у македонија да отиде по ѓаволите поради вакви партиско не знам какви ми ти причини)

а трето тоа хипи малцинство не ве малтретира ..за да ве малтретира треба да горат коли и згради а не да ечи музика и скандирања

Чуму стари вие ги малтретиравте граѓаните кога имаше протести организирани од еден од вашите сегашни пратеници кои сеа ни попува дека тие се од сдсм и соросоиди....

зошто да кријам дека сум од вмро дпмне, од кога стана грев политичка активност, или пак можеби треба да се представувам како ``неодреден`` за да добивам зеленко плукајќи според дневни потреби.

марсовке, сум јас малтретиран не бери гаље и тоа индирекно баш поради политичката определба.

еве гледаш како да се рабериме, јас сум критичар и за потези на мојата партија, али не можам да се сложам дека конфорно ебе све....

како да верувам дека не е малтретирање и тоа со политичка позадина ...кога истите ``душегрижници`` имаа икс случаи за слична реакција, и во архитктонска смисла по скопје и по однос на газење на права општо во македонија, туку тајминзиве, клоритот и бекграндот на сево ова мене ми дава за право да оценам дека политичкото малцинство прави тренинг користејќи ве вас протестантите.

И за ова Европа е крива. :baeh:

Јас би сакал да укажам на изјавата на Грчев дека поголема основа има да се изгради џамија на плоштад одтколку црква. Шо луѓе ќе беа, се друго сакаат само нивното не им чини - ова е во случај да се чуствуваат православни христијани, а ако не се чуствуваат како такви тогаш му доаѓа се што е од сегашнава Влада нечини а се што е против по дифолт чини:toe:

вакво нешто изјавил?????

марсовке, сум јас малтретиран не бери гаље и тоа индирекно баш поради политичката определба.

еве гледаш како да се рабериме, јас сум критичар и за потези на мојата партија, али не можам да се сложам дека конфорно ебе све....

како да верувам дека не е малтретирање и тоа со политичка позадина ...кога истите ``душегрижници`` имаа икс случаи за слична реакција, и во архитктонска смисла по скопје и по однос на газење на права општо во македонија, туку тајминзиве, клоритот и бекграндот на сево ова мене ми дава за право да оценам дека политичкото малцинство прави тренинг користејќи ве вас протестантите.
:pos2:
се изнасмеав иначе јас навистина сум необоена едноставно тоа што го иам осетено на кожава ме натера да мрчам а богами да излезам барам да се смени односот на власта а не власта +порака да испратам до власта дека смрди нешто

а тешко дека тебе те иам видено по теми каде што навистина се критикува власта и има сериозна основа за тоа ти да критикуваш а толку си уверен дека сум обоена тоа е нешто невидено ајде ако минеш накај ск ќе видиш и која сум и што сум(обичен човек)

А не знам зошто толкава паника ,пошто некако(барем се надевам)свеста почнува да се менува кај народов сваќаат што значи да се биде граѓанин

а уште помалце не ми се верува дека организаторите на архи востание ги нарекуваш соросоиди и политички платеници пошто оди прашај за еден јузер наречен серпико кој даваше изјава тешко дека ќе ти кажат дека е политчки платеник

се изнасмеав иначе јас навистина сум необоена едноставно тоа што го иам осетено на кожава ме натера да мрчам а богами да излезам барам да се смени односот на власта а не власта +порака да испратам до власта дека смрди нешто

а тешко дека тебе те иам видено по теми каде што навистина се критикува власта и има сериозна основа за тоа ти да критикуваш а толку си уверен дека сум обоена тоа е нешто невидено ајде ако минеш накај ск ќе видиш и која сум и што сум(обичен човек)

А не знам зошто толкава паника ,пошто некако(барем се надевам)свеста почнува да се менува кај народов сваќаат што значи да се биде граѓанин

а уште помалце не ми се верува дека организаторите на архи востание ги нарекуваш соросоиди и политички платеници пошто оди прашај за еден јузер наречен серпико кој даваше изјава тешко дека ќе ти кажат дека е политчки платеник
твое е да се смееш и да избериш дали ќе веруваш или не.

п.с. со мислиш политикава е од 06 навака..да не мислиш пред тоа некој некого како политички опонент галеше ))))))

Епа кога бе друже, ај пред избори беше ќарување гласови, сега што е проблемот. И кога да се протестира, некаде во 2015та?
marsovka напиша:
Не знам кој е политички платеник, ама сите кои не се за ВМРО се грчки платеници, соросоиди а со тоа и предавници на Македонија, која ја мразат неа, нас и заслужуваат да умрат, на начин сличен како оној опшишан во Мостот на Дрина каде еден момак беше набоден на колец. :wink:

вакво нешто изјавил?????
Па на Канал 5 вестите имаше со него изјава од протестите. И тоа колку што се сеќавам рече за историска основа има повеќе право да се изгради џамијата.

Убаво што си врват протести и нема што да тапиме зборови едни кон други.

Мене само од еден друг аспект ми е жално што некој овие благородни идеи ги користи за политички маркетинг, агитација, собирање поени и сл.

Едно квиз прашање сега, која година е студентов во позадина?

milcinprotest.jpg

Мене само од еден друг аспект ми е жално што некој овие благородни идеи ги користи за политички маркетинг, агитација, собирање поени и сл.

milcinprotest.jpg

Не биле само студенти на протестов ,имало и НВО

milcinprotest.jpg

Хахахахахахахахаха, можеби упишал втор факултет ?

Хахахахахахахахаха, можеби упишал втор факултет ?
А можеби па и многу ја тупите :)

Ај разгледајте поубо, можеби ќе најдете уште некоја бабичка или дедо за да си го продолжите задоволството :vozbud:

протестот се организира од студенти,ама тоа не значи дека НЕстуденти не смеат да учествуваат.

Ме заболе ку*от мене за СДС. Ако тие поддржуваат слобода на говор, со нив сум, коа ќе дојдат или биле на власт а не поддржувале нема да бидам со нив, ниту сум бил некогаш. Не се венчам пред Господ со нив.

Ограничени сфаќања... I think that`s a YES. :kesa::nesvest:
Поддршката на протестите е една голема хипокризија од страна на СДС. Некои паметат како тие владееја, некои забораваат, а на некои така им чини.
Ако дружењето со лицемери не ти претставува проблем, тогаш бујрум, протестирај си со нив, но тоа те прави само еден од стотината партиски војничиња кои се собрале на плоштад.

Но ако се оградите од нив, ако ги заебете партиите и се соберете 10-20.000 студенти на протест без оглед партиска припадност, тогаш ќе имаат тежина вашите залагања и идеи. А тогаш и јас и многу други ќе излезат заедно со вас и ќе ве поддржат.

:pos:
strashniot напиша:
Ако дружењето со лицемери не ти претставува проблем, тогаш бујрум, протестирај си со нив, но тоа те прави само еден од стотината партиски војничиња кои се собрале на плоштад.
:pos:

Можам и да не пишувам ништо, самото потенцирање на ова треба да ја долови пораката. Ако некој на форумот кој што чита не ја разбира, стварно е глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom