Ќе има ли државен удар оваа есен?

• Креатор на темата Креатор на темата Laze_14
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
1
Се шпекулира на многу телевизии и весници итн. дека наесен опозициската СДСМ, заедно со приврзаниците на Љубе и ВМРО - НП (се она што е против ДПМНЕ) дека планираат огромни демонстрации и граѓанска непослушност се додека не замине од власт ВМРО-ДПМНЕ, за потоа со нови предвремени парламентаРни избори да дојде СДСМ на чело со Бранко(кој има голема улога во овој есенски план) на власт.
Па јас лично мислам дека стварно нешто се планира за на есен, но останува да видиме.......
Што мислите Вие, кажете го своето мислење...

Сто посто :tv:

Лазе, ај образложи го терминот "државен удар".

Го жалам тој народ што ќе протестира за да дојде Бранко(и Љубе и ЉуБчо) на власт.Толку од мене на темава.
Поз.

Го жалам тој народ што ќе протестира за да дојде Бранко(и Љубе и ЉуБчо) на власт.Толку од мене на темава.
Поз.
Го жалам оној што мисли дека народот ќе протестира за да го врати Бранко на власт :toe:

Оваа влада е избрана од народот..значи мнозинство.
Нека понудат подобра програма и народот нека ги изгласа на следните избори..се друго е работење против интересите на Македонија, да не им е тоа целта??

Се шпекулира, како на овој форум, така и на многу други, на многу телевизии и весници итн. дека наесен опозициската СДСМ, заедно со приврзаниците на Љубе и ВМРО - НП (се она што е против ДПМНЕ) дека планираат огромни демонстрации и граѓанска непослушност се додека не замине од власт ВМРО-ДПМНЕ, за потоа со нови предвремени парламентаРни избори да дојде СДСМ на чело со Бранко(кој има голема улога во овој есенски план) на власт.
Па јас лично мислам дека стварно нешто се планира за на есен, но останува да видиме.......
Што мислите Вие, кажете го своето мислење...

Буууу плашете се Курто (СДСМ ,Бране) се враќа да го тргне Мурто (ВМРО,Гвујо) од власт. :pos2:

Го жалам оној што мисли дека народот ќе протестира за да го врати Бранко на власт :toe:

А за што ќе протестира народот? Бранко беше претседател што направи?
Значи сака пак Власт. Ама мнозинството од народот го кажа своето и пред неколку дена.

А за што ќе протестира народот?
Па незнам, излези малку по надвор и види што се случува во државава.....па можеби и ќе ти текне.

Edit:

Ама мнозинството од народот го кажа своето и пред неколку дена.
Па доколку народор биде задоволен, чуму паника ???

:pos: Ај баш да видам кој ќе падне на муабетов :pos:

Па незнам, излези малку по надвор и види што се случува во државава.....па можеби и ќе ти текне.

Па ти кажуваш не протестирал народот за да се врати Бранко на Власт.

Тогаш зошто ќе протестирате?

Да го симне Гвујо од власт :)

а зошто ...
кога си победија на избори?

ехеххехе
абе само вашата власт е добра власт а?
ц ц цц
до кога ќе ја уназадувате Македонија само незнам...

прајте протести ќе видиме колкава подршка ќе имате .

btw. мислиш Груевски не е свесен дека БЦ и компанија спремаат се само за да дојдат на власт?
гадно ќе се ебете :wink:

Ако има државен удар,ке има и удар од пендрак во глава:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom