Ne moze.
Pola-pola.
Да овој проект би бил идеален за „МЕШОВИТИ БРАКОВИ„...Не сте ни свесни колку само ќе добиеме со тоа) како промоција на земјава и сликата која ќе ја испратиме во светот.
Само ај.. тогаш не би имало на што да се пцуеме по темиве, на го биват така.
Kade toa vo ramkovniot dogovor druze e vklucena religijata?Рамковен договор, јеби га , сакал не сакал закони мора да почитуваме...
Ни јас не го сакам ама шо да правам...
После РД државата ни се претвори %-и ....
Ти си 20% во Право, јас сум 75% а другите се 5 % во право...
ABC не им давај прст,ќе сакаат и раката да ти ја земат.Еве малку придонес од моја страна колку да се смират страстите и да се задоволат сите “завојувани“ страни.Само ќе треба владата “службено“ да интервенира и да ја спречи изградбата на Камчевиот деловен центар.Инаку Камчеви се сватови со Трифун,а кумови со Мијалкови кој се брачеди на Грујо премиерот.Дали и колку е тоа изводливо,јас не би знаел,а и онака не е во моја надлежност.
![]()
Каква врска имаат мешовитите бракови со ова?Да овој проект би бил идеален за „МЕШОВИТИ БРАКОВИ„...
DA treba i sinagoga, i adventisticka i katolicka crkva i jamija i...abe samo ke go upropastat plostadot koj i taka veke mu se ssnaaРифат колку што знам (можеби грешам) е турско име.
Џамија на плоштад - да...во Ријад или Багдад.
Црква - мора.
нема везе, и така ќе го затвораат форумов за едно два-три дена
Еве, нека се вратат Албанците на Христијанство, ќе се молиме заедно.... наместо да се напаѓаме заедно, ќе се молиме заедно.
Јас ќе ти кажам кај се наоѓа глупиот натпис, пред јајапаша,поточно на зградата пред црвениот мост што го ставија пред некое време. И не е ни така натписот, туку ЧАИР НЕ Е МАКЕДОНИЈА!!! Не знам што ти е поентава, но баш со ова албанците покажуваат колку ги боли за добрите меѓуетницки односи. Ова е директна наредба врз македонците што живеат таму. И после сите изградени џамии низ градов, немаат право да побараат уште една на плоштад. Ова е МАКЕДОНИЈА да ги потсетам!!!!!РИМЗ , ме интересира каде во ЧАИР се наога натписот „ОВА Е ЧАИР А НЕ МАКЕДОНИЈА„...???
Браво бе Брату,значи ти полека се приближуваш кон идејата за федерализација на Македонија..Каква врска имаат мешовитите бракови со ова?
Не контрирај ради некоја лична аверзија кон џамиите туку погледни од маркетиншки аспект, тоа ќе биде единствено нешто во Европа и голем симбол на обединување на двете страни од тој аспект што наместо да се напаѓаме заедно, ќе се молиме заедно.
lack of vision my pal..
Каква врска имаат мешовитите бракови со ова?
Не контрирај ради некоја лична аверзија кон џамиите туку погледни од маркетиншки аспект, тоа ќе биде единствено нешто во Европа и голем симбол на обединување на двете страни од тој аспект што наместо да се напаѓаме заедно, ќе се молиме заедно.
lack of vision my pal..