Вооружен грабеж во Про Кредит банка

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Досадни се и овој Мистичен и Калипсо. Дај по маил препукувајте си се. Забегавте од темата.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.425
Не ни очекував Ти да ја разбереш иронијата...Таа беше наменета за некој со малку поголем IQ.:jaj:

Да, да а ти си со најголемото IQ на форумов, блазе нас што можеме да им дозволиме на нашиве очи да ги читаат твојте интелектуално просветлени постови...:nesvest:

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
и пази димни бомби, униформи, 10луѓе ... организирано ... може мислеле 500 000 ќе лапнат ама којзнае ....
Се зезнале со димните бомби :pos2::pos2::pos2:
па тие може и на 5 000 000 да се надале, ама сметката дома и на пазар не е иста.

А инаку мислам дека веке се фатени крадците, само што полицијата не кажува.

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Кои се тие НИЕ И ВИЕ гледам дека одма правиш поделби во обид да најдеш излез.

Дај те молам излези од предизборие ако се уште не си излезен или не знам кој ти е филмот кој е твојот став и што сакаш да докажеш со него?:jaj:
NIE ... toa sum jas i obicnata sirotinja kako mene. A VIE ste naduvanite tatini i mamini mazi so besni koli i kapital so koj se kurcite niz gradov. Ukradenite pari se ukradeni bez razlika dali ke bide toa od banka ili od nekoja firma ili “bogata kuќа“. И кога крадецот оди да пљачка нема да дојде кај мене зошто нема што да украде од мене. Тоа е она зошто се плашите вие. Сиромавиот не се плаши од лопов. Само лопов се плаши од лопов.

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
cheap bastards

only $50.000

Толку ли ефтино кошта цел башибозук да се надигне од Косово и да ровари по Струга два дена?
Ова нешто значи и може да не опамети сите.
Значи како што разбравме платеници од страна убацени за да не тероризираат сите грагани без разлика на религија.
Сега што сме ние криве некој се уште да не тероризира и да не наметнува ситуација топло - ладно.
Значи ако не е за парите некој од страна ако читаме меѓу редови следно ке биде ...........................................објект кое е во близина на Про - Кредит банка.

Член од
22 јули 2008
Мислења
819
Поени од реакции
26
Znaci pak im snemalo pari na komandantite na ONA???!!!!

Samo ovoj pat namesto kombinja so pari na postata se prflile na pljackanje na banki mislele ke imaat pogolem kjar.

Emi taka ke da e ko ne im davaat penzii na lugjeto so se borele za demokratija i covecki prava pa mora da se macat na stari denovi da pljackaat banki i blindirani vozila.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
50.000 евра кај нас, градоначалник на селска општина ги зема со два-три тендери.
Некој ги преварил крадциве, којзнае што очекувале.
Ако биле повеќе од 10тина , ќе има за секој по еден мобилен и нешто ситно.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
0
Забегавте сите,еејјј.Ако има некој некоја нова информација нека каже...

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
Се зезнале со димните бомби :pos2::pos2::pos2:
па тие може и на 5 000 000 да се надале, ама сметката дома и на пазар не е иста.

А инаку мислам дека веке се фатени крадците, само што полицијата не кажува.
Инаку околу димните бомби значи се работи за уиграна екипа која многу добро знаела што прави.
Значи се подготвувала.
сепак ова се наши претпоставки за кој треба да бидеме будни сите заедно додека не се заврши случајов па тогаш пак да дебатираме и да видиме кој бил во право.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
За 50.000 јас не би се замарала да ограбувам, а камоли побројна група што треба да подели сума. Многу смрди на нешто што нема да излезе во јавност или не и била комплетно успешна акцијата.

Сепак, да излезеш од дома и да се најдеш во сред Пакистан одеднаш не е фина слика.

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
50.000 евра кај нас, градоначалник на селска општина ги зема со два-три тендери.
ке имаат да си купат по еден мобилен и долен веш...толку од тие пари..
верувам дека се испосрале сега со толку полиција зад пети..

освен ако не лажат од банката, да скратиле неколку нули

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ne be sega ke gi nosat vo Pro credit , i ke gi mnozat za nekoja godina hihih

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
NIE ... toa sum jas i obicnata sirotinja kako mene. A VIE ste naduvanite tatini i mamini mazi so besni koli i kapital so koj se kurcite niz gradov. Ukradenite pari se ukradeni bez razlika dali ke bide toa od banka ili od nekoja firma ili “bogata kuќа“. И кога крадецот оди да пљачка нема да дојде кај мене зошто нема што да украде од мене. Тоа е она зошто се плашите вие. Сиромавиот не се плаши од лопов. Само лопов се плаши од лопов.
Извине те ми ама мислам дека вакво препукување мегу себе за ваков случај кој се случи денес е непотребен.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Bankarite se najgolemite lopovi(ama sekkao ne opravduvam nikakov vooruzen akt ) treba so protesti da gi iskarame od nivnite duvla

Kajgana Shop

На врв Bottom