Протест на Плоштад Слобода

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
2646_160504735337_691040337_6393458_190357_n.jpg

оти море зборвите вака еии урбани, имат и Ориѓани шо ве подржват. :(

Тие се истите што претходно ве бркаа од плоштад.
Не бев минатиот пат на плоштад.

Али не можело да бидат истите, овој пат имаше само разумни луѓе на плоштад.

Да, и по некој сеирџија што пиеше кафе или ѕиркаше од прозор. :pipi:

Абе истите се, чекаат протести и се приклучуваат на поголемата група.:pos:

Абе истите се, чекаат протести и се приклучуваат на поголемата група.:pos:
ме смееш :pos2::pos2::pos2:
јас мислев дека ќе бидеме двајца без тројца ама не бевме бајаги

не толку колку што јас сакам ама доволно

Го видов Бранко Геровски на тв таму, разум во него блика човекот едноставно.

ме смееш :pos2::pos2::pos2:
јас мислев дека ќе бидеме двајца без тројца ама не бевме бајаги

не толку колку што јас сакам ама доволно

Па тоа ми е целта да ве насмеам многу сте сериозни..фашизам, репресии.... ццц.... дај малце по весело.

Во чие име протестираат? Тоа не ми е јасно. Во мое сигурно не, а препоставувам и на многу други. Изолирана е таа маса на луѓе, им треба вистински водич, оти така нема да се вклопат во општеството...

Во чие име протестираат? Тоа не ми е јасно. Во мое сигурно не, а препоставувам и на многу други. Изолирана е таа маса на луѓе, им треба вистински водич, оти така нема да се вклопат во општеството...

Во чие име си ти против протестите? Во мое и на тие што протестираа сигурно не. Не мора да си за владата или пак да имаш водач за да си вклопен во општеството.

Јас протестирав пред се во мое, а после тоа и во твое име. За утре да можеш ти да протестираш кога ќе ти нанесе некој неправда или кога нема да се сложуваш со некого.

И да, јас како поединец сум доволен за да можам да имам свое размислување, без некој да ме води. Тоа што моето мислење по ова прашање се совпадна со она на организаторите е прекрасна околност.

Во чие име си ти против протестите? Во мое и на тие што протестираа сигурно не. Не мора да си за владата или пак да имаш водач за да си вклопен во општеството.

Немој друже не им кажуј вакви работи. Ќе им замре желбата за постоење. Они знаат само Грујо И Бранко тие две имиња и ништо друго. Некој сам со свој мозок да размисли и да се побуни не е возможно.:nesum:

Aко забележеше текстот ми беше малце ироничен во поглед на некои од протестантите кои изјавуваа како Македонија е изолирана со тоа што не е во НАТО и ЕУ, па чисто така да компарираме...

Јас протестирав пред се во мое, а после тоа и во твое име. За утре да можеш ти да протестираш кога ќе ти нанесе некој неправда или кога нема да се сложуваш со некого.

И да, јас како поединец сум доволен за да можам да имам свое размислување, без некој да ме води. Тоа што моето мислење по ова прашање се совпадна со она на организаторите е прекрасна околност.
Се убаво да бидеш либерален човек, правилен, ама инсајдери некои фрлаат бледа сенка врз ЦЕЛТА на протестот.

....па нели има плоштад СЛОБОДА кај гимназијата ЈеБоТе????????мислам дека така тој се викаше!!!!!!!!!!.......а со ова што пишуваа ПЛОШТАД СЛОБОДА не е малку глупо,ЗНАЧИ ТРЕБА СЕКОЈ ШТО САКА ДА СИ ПРАВИ,собира,гради,руши,демолира.......итн:toe:

Што се однесува до бројките...

Нетпрес - околу 200 луѓе
Макфакс - околу 300 луѓе

Сител - околу 300 луѓе
Мои проценки - околу 500 луѓе

А2 - околу 1 000 луѓе
Алфа - околу 1 000 луѓе

300 на Плоштад Слобода?

sloboda.jpg

Сител лаже, ама фотографија не лаже!

zashto ne beshe protestot narechen Makedonska Sloboda, Sloboda na ploshtadt Makedonija ili eve pomeko ne "nacionalisticko" Sloboda na Ploshtad a ne Ploshtad Sloboda...so vmetnuvanjeto na Solun i Skopje samo potvrduvate manipulacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom